This calls for celebration

Är ni bra på att fira vinster i vardagen? Vi är faktiskt urusla på det! Vi firar födelsedagar, årsdagar osv. men de där framstegen och vinsterna, hur stora och små de än må vara, är vi dåliga på att fira. Det är inte det att vi inte uppmärksammar dem, utan vi tänker ofta att vi ska fira när något positivt händer. Men sen när det väl är dags så har vi ofta gått vidare till något nytt och det där firandet rinner ut i sanden. Jag skriver vi här eftersom jag och Joakim är likadana när det kommer till detta, och vi har kommit överens om att vi ska bli bättre på att fira våra vinster i vardagen. Det behöver inte vara något avancerat firande, men något som ändå gör att man uppmärksammar det. Det kan vara allt från att äta något gått, en långpromenad till att få egentid – det är egentligen bara fantasin som sätter gränser, och det är väl lite det här som har satt käppar i hjulet för oss innan. Att vi inte har vetat vad vi ska göra för att fira, men nu vi har sagt “saker som vi mår bra utav”.

Perfekt att jag har fått en massa gott te att jag kan ta och fira med!

Idag har jag firat för idag åkte mitt fantasymanus ut till några förlag! Jag har fortfarande några förlag att skicka till, men det känns så kul och nervöst att det faktiskt har kommit iväg. Så på vilket sätt har det firats? Genom att sjunka ner i soffan tillsammans med en god dricka och en bra bok, en lugn och skön stund helt enkelt. Vilket var precis det jag behövde!

Är ni bra på att fira vinsterna i vardagen och har ni några bra tips på sätt att fira?

10 thoughts on “This calls for celebration

Add yours

  1. Men vad roligt, grattis ! 🙂 Förstår det är nervöst. Jo, jag är också megadålig på det där med att fira det små sakerna, händer att jag gör det någon gång men ofta glöms det bort. 🙄

  2. Klart man ska uppmärksamma saker i vardagen när det går bra 😍 kan va en myskväll eller nåt annat kul😍

  3. Självklart ska vi fira och una oss saker när vi behöver eller gjort något extra. Extra har du verkligen gjort idag så väl unnat att fira stort tycker jag. Heja dig

  4. Det låter som en bra sak att göra det man mår bra utav. Har själv blivit lite bättre på att göra det jag mår bra utav men ibland glömmer jag bort det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: