Slut på maj – slut på skrivstreaken

Idag är det sista dagen i maj och därmed sista dagen på årets skrivstreak. Det är första gången jag är med i skrivstreaken och det har varit riktigt givande även om vissa dagar det var lite kämpigare att faktiskt sätta sig och skriva den där meningen. Men jag har skrivit minst en mening om dagen på mitt nya manus och även fått en hel del redigering gjord. Och idag firar jag med rabarberpaj och teet som jag fick av barnen i morsdagspresent.

Lyssnar på kroppen signaler

Maj har varit mycket på flera plan. Det var varit många skrivprojekt omlopp samtidigt för att få saker och ting färdiga, mycket med Joakims och hans bolag som har tagit energi för mig och allt som vardagen innebär. Jag har kört på men nu börjar det kännas att saker och ting kommer ifatt, så det är dags att dra ner på tempot innan jag bränner mig själv för hårt. Nu är det en rejäl andningspaus som väntar när jag tagit itu med de sista sakerna som ligger och stressar mig. Jag tycker att det jag håller på med är väldigt roligt, men ibland blir det helt enkelt lite för mycket när saker hopar sig. Nu laddar jag med ny energi inför allt roligt som komma skall!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: