En helg med massa trevligheter

Lördagen var fullt upp med en massa trevligheter. Jag skulle åka och träffa Evelina nere i Jönköping och då passade resten av familjen att följa med och umgås med mina föräldrar så länge. De var på Jönköpings marknad medan jag och Evelina var ute och åt. Så kul och välbehövligt att träffa henne och sitta och prata om all mellan himmel och jord. Efter det tog jag tåget hem till mina föräldrar där de andra redan var. Längesedan jag åkte tåg, men tycker att det är ett behagligt sätt att åka på. Där lekte Melissa och hennes kusin John för fullt tillsammans och busade. Wilhelm sprang runt lite överallt och kökslådor är extra intressanta att utforska. Det blev en dag med mycket prat, lek och skoj, och jag kan säga att vi var alla lagom trötta när vi kom hem på kvällen.

Morsdagsfirande

Idag är det morsdag och jag fick ett så fint paket av barnen. Två lådor med te, passar mig perfekt.

Idag har vi fixat ute i trädgårdslandet och slänten. Det har rensats ogräs, fixat med bevattning och pallkragarna som vi tänkt vi skulle göra oss av med fick faktiskt ny jord för att vi skulle få plats med alla våra plantor. Efter vi fått ordning på allt blev det en morsdagsfika i solen på framsidan. Helt underbart!

Hur har er helg varit?

3 thoughts on “En helg med massa trevligheter

Add yours

  1. Man behöver lite vuxentid med vänner ibland. Så viktigt. Gillar också att åka tåg, Bland de bästa sätten att resa på tycker jag. Vad gulliga barn som gav dig presenter, och då du dricker te är det ju perfekt.

  2. Jag blev också firad såklart men egentligen så är jag en person som ogillar alla de dagarna som blivit ett jippo kring för att tjäna pengar så som morsdag, fars, alla hjärtan osv. Så mycket mer värdefullt att få den uppskattningen spontant i vardagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: