Lyxigare äppelpaj och skrivträff

Lite sovmorgon blev det idag, men jag hade en del som behövdes göra så jag hade ändå ställt klockan och kilade upp tidigare och satte igång med korrekturläsningen och jag har faktiskt kunnat beta av över 50 sidor under dagen. Har suttit lite i omgångar när tiden och fokuset har funnits. Annars har dagen flutit på och vi har fått en del gjort här hemma.

Lite lyxigare äppelpaj

Då det var riktigt dåligt väder idag så fick det bli att sysselsätta familjen inomhus och det blev bland annat lite bakning. Joakim kom med förslaget på äppelpaj och vi andra tvekade inte på att haka på det tåget. Jag hittade även lite mandelmassa i kylskåpet som vi ännu inte gjort åt så testade ett nytt recept på smuldegen med mandelmassa och citron i. Resultatet blev riktigt gott och den kändes lyxigare och fräschare än den klassiska smulpajen.

På kvällen gick mina ögon i kors och jag var helt inställd på en lugn kväll i soffan. Men sen fick jag en påminnelse på Facebook om att jag hade en skrivträff ikväll i skrivstreakgruppen. Vilken energi det mötet gav och jag är så peppad nu på att fortsätta vidare med manuset. Helt otroligt vilken energi som andra personer kan ge. Så jag slutar helt klart den här dagen på topp. Synd bara att jag måste jobba imorgon, hade egentligen velat åka och sätta mig någonstans och sätta mig och skriva.

Är ni lediga imorgon?

8 thoughts on “Lyxigare äppelpaj och skrivträff

Add yours

  1. Då har du fått mkt gjort idag. Och vad gott med äppelpaj nu blev jag sugen på att baka något. skoj med en skrivträff som ger sådan energi, då kan du somna lycklig och på topp. Kram

  2. Men åh så gott med äppelpaj! Blev ju jättesugen på det nu ihop med lite vaniljsås, mums! Härligt att bli fylld av energi & skrivlust 🤗

  3. Äppelpaj med vaniljsås är så gott. Kul att lägga till något extra i den också för att få lite andra smaker. Kan tänka mig att citronen blev riktigt bra i.

  4. Härligt att få avsluta dagen på topp! Jo men ledig är jag ju allt, fast det är självklart, är ju mammaledig 🤣 äppelpaj låter gott men inte mandelmassa men har ju inte smakat det så kanske funkar 🤔😊

  5. Det lät supergott. Mandelmassa kan nog höja det mesta tycker jag. Ja tänk vad andra kan höja ens energi, och det behövs inte så mycket egentligen.

  6. Sorry det blev liten sen kommentarer. Men härligt när man får energi och en extra skaparlust när ni har era skrivarträffar. Häftigt!!
    Blev extra sugen på äpplekaka nu och undrar om jag inte har äpple i frysen. Måste kolla!
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: