Mina 10 saker som gör mig lycklig

Veckans utmaning är saker som gör mig lycklig, och eftersom det går att göra hur stort och smått som helst så begränsar vi oss till 10 saker.

Min familj
Så mycket kärlek, stöttning och skratt som vi får tillsammans. Att få spendera varje dag med dessa är en ynnest.

Kvalitetstid med nära och kära
Att umgås med familjen och vänner, få prata av sig och hitta på en massa äventyr.

Vistas utomhus
Att vara ute ger mig alltid ny energi. Uppleva nya platser, njuta av naturen och dess skiftningar. Frisk luft gör underverk för både kropp och själ.

Skriva
Tror inte det har undgått någon vid det här laget att jag brinner för att skriva. Att få umgås med mina karaktärer, skapa mina världar, utforska olika vägar och sätta ord på allt som sker i mitt huvud.

Bra berättelser
Oavsett vad det är fysisk bok, ljudbok, serie eller film. Att försvinna in och uppslukas av en helt annan värld en stund.

Leenden och skratt
Att skratta så att man får träningsvärk i magen är ju bland det bästa som finns. Ett gott skratt förlänger livet och jag vill gärna ha många skratt. Men även ett enkelt leende gör så mycket, vem blir liksom inte glad av att mötas av ett leende?

God mat
Vägen till mitt hjärta går via magen, kanske inte riktigt men det skulle mycket väl kunna vara så. Jag älskar att äta och är något av en allätare.

Vardagssaker som sätter lite guldkant på tillvaron
Ett städat hem, sitta ute och njuta i solen och varför inte hög musik medan man står och lagar mat.

Bocka av saker på att göra listan
Jag älskar att göra listor och det är alltid en speciell känsla när man bockar av punkterna.

Koppla av i soffan med en kopp te efter en lång dag

Om ni vill vara med på utmaningen får ni hemskt gärna länka till mig.
Vad har ni för något som gör er lyckliga?

6 thoughts on “Mina 10 saker som gör mig lycklig

Add yours

  1. Så många bra saker som skapar lycka i vardagen. Härligt feelgood inlägg tycker jag. Familj, vänner, naturen och skratta är alla så viktiga saker som bringar lycka. Tycker du formar bra vad lycka är på riktigt och jag håller med dig. Kram

  2. Jag älskar listor som jag kan bocka av. Är en riktig listoman.
    Ha musik när man lagar mat är lycka och njuta av ett rent hem och en skön stund I solen.
    Jag älskar även att rensa ogräs. få pinnar i håret och jordiga knä..det kan ge mig massor av glädje.
    Kram Kajsa

  3. Det skulle nog se lite likadant ut kanske på en del punkter men ja det är härligt med listor och positivare inlägg 🙂

  4. Men vilken fin lista! Viktigt att påminna sig själv 🤗 Jag finner också lycka i det du skriver, i familjen, umgås med nära, vara utomhus, skriva, vara med katterna m.m så känner igen mycket i vad du skriver 🤗🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: