Semestern närmar sig, flödesskrivning och tappad röst

Nu tar vi helg här hemma! Det har varit fullt upp på jobbet och jag har haft uppläsning på vår nya kamera och nu börjar det allt lossna med att köra den. Nu märks det verkligen att vi har kommit i en sommarmånad, det blommar i trädgården och våra plantor växer för fullt. Skolavslutningar och studenten har varit och det har varit en del festligheter kring där vi bor. Det börjar kännas att semestern närmar sig! Än så länge har vi inga direkta planer för semestern. Har ni några semesterplaner?

Fokus på återhämtning och flödesskrivning

Just nu är mina olika manus på olika instanser – en hos korrekturläsare, två hos redaktör och ett testar sina vingar ute hos förlagen. Så den här veckan har det inte funnits något att redigera och jag har kunnat fokusera helt på att skriva nytt, vet inte när det hände senast! Så kvällarna den här veckan har jag ordnat mig en kopp te, tänt lite ljus och kurat ihop mig i soffan med mitt skrivblock. Jag skriver gärna för hand till en början på manusen och går även över till handskrivning när jag stöter på ett problem för ofta räcker det för mig att gå från datorn till papper och penna för att problemet ska lyssna.

I helgen ska vi åka till Joakims föräldrar och träffa dem lite då det var ett tag sedan vi sågs. Och förhoppningsvis har min röst kommit tillbaka imorgon! Jag började bli hes igår, men mådde bra för övrigt och hesheten har hållit i sig under dagen och nu har min röst i princip försvunnit. Hoppas att det inte blir något långdraget.

Önskar er en härlig helg!

6 thoughts on “Semestern närmar sig, flödesskrivning och tappad röst

Add yours

  1. Vad kul att du kan börja skriva lite nytt, känns som du ändå har mycket projekt på gång. Nu ska jag också mysa med en kopp te, sitter med världens värsta huvudvärk . Kram

  2. Helt klart känns det som om sommaren är påväg. Däremot har jag inga planer för sommaren direkt, men det ger väl sig hoppas jag. Behöver göra mer än de senaste åren.

  3. Krya på dig! Hoppas att rösten kommer tillbaka och att du inte blir sjuk. Att tappa rösten tycker jag är så jobbigt. Ja nu är sommaren äntligen här 🙂

  4. Åhh va kul med nya kamera, vad blev det för någon? 🤗 Jag sålde tyvärr min systemkamera (har en gammal Canon kvar) men är sugen på att införskaffa en, är ju så kul att fota! Har bara blivit för bekväm med mobilen hehe. Jobbigt med rösten, krya på dig! 🤗🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: