Jordgubbar och ny cykel

Idag åkte vi ner till Barnarp för att hälsa på Joakims föräldrar. Det har varit en supermysig dag även om min röst inte kommit tillbaka, och jag har fått hålla mig lite mer tyst. Vädret var fantastiskt så det har gungats och lekt i trädgården, Melissa och farmor var iväg till lekparken när jag gick en promenad för att söva Wilhelm, jag och Joakim tog även en tur i deras cabb och det har varit både god mat och fika. Årets första svenska jordgubbar blev det också!

Ny cykel

Vi har funderat på att skaffa en trampcykel till Melissa ett tag men inte hittat någon begagnad i närheten där vi bor så vi passade på att kolla på Facebook omkring Jönköping när vi ändå åkte ner dit. Och vi hittade en som visade sig vara promenadavstånd från Joakims föräldrar så från att jag tog kontakt med säljaren så tog det 10 minuter innan vi var på väg tillbaka med en ny lila cykel. Det kallar jag verkligen snabb affär, och att den dessutom bara kostade 175kr var ju perfekt! Melissa kunde inte vänta, hon tjatade genom hela kvällsmaten, så ikväll blev det en premiärtur. Just det här med att trampa runt kommer nog kräva sin beskärda del träning men balansen har hon redan från sin springcykel. Men nu vet vi att det kommer bli en hel del cyklande i sommar. Vi kanske borde införskaffa oss en cykelstol till Wilhelm också.

Hur har er lördag varit?

One thought on “Jordgubbar och ny cykel

Add yours

  1. Kul med alla små framsteg som få större cykel. att kunna trampa iväg själv. Vilken frihet. Verkligen fyndet och Facebook är Verkligen bra.
    Här har vi både fått jobbat lite i trädgården. varit på inflyttningsmiddag och nu spelar vi lite yatzi….eller jag pausar lite.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: