Bokpost, löpning och spenat

Den här dagen började på likande sätt som igår med en tidig morgon. Kollade igenom bloggar, fixade lite blogginlägg och tog itu med mejlen. Har fått tillbaka novellen av redaktören, lite småfix behövde justeras och förtydligas. Så är det ju, alltid hittar man något nytt för varje gång man läser igenom den. Men jag arbetat igenom kommentarerna under förmiddagen och nu är den utskriven för att läsas igenom imorgon för att se att allt låter bra. Wilhelm och jag spenderade nästan hela förmiddagen ute. Efter vi lämnat Melissa blev det promenad, sedan lek i trädgården och frukt på altanen medan jag fixade med novellen.

Fin bokpost

På instagram, eller bookstagram som bokcommunityt på instagram kallas, så vann jag för ett tag sedan en giveaway. Igår kom paketet, riktigt fint inslaget och jag blir helt fängslad av alviskan. När våra vägar korsas är för delen i en fantasyserie. Den är på över 900 ord, en ordentlig tegelsten med andra ord. Som jag ser fram emot att läsa den i sommar.

Löpning och egen spenat

Efter att Joakim arbetat färdigt och eftermiddagsmellanmålet var intaget så gav vi oss ut för att springa. Det blev en runda på strax över 5 kilometer, men det räckte gott och väl i dagens värme. Det blev minst sagt en svettig runda och både jag, Joakim och Bartolo låg utfläkta i skuggan efteråt. Wilhelm fick springa runt och utforska trädgården, testade sitt första smultron medan Melissa sov i vagnen. Det är extremt sällan hon somnar i vagnen, men just när vi är ute och springer så verkar det gå betydligt enklare. Jag skördade lite av vår spenat innan vi gick in och den smakade riktigt gott i kyckingfajitasen som det blev till kvällsmat. Givetvis satt vi utomhus och njöt.

Dagen har varit riktigt produktiv. Nya saker har kommit upp på tradera och stegräknaren har redan passerat 20 000 steg och än är inte dagen över, så det är kanske inte så konstigt att det känns lite i fötterna nu. Nu blir det att sätta sig ute en stund och läsa.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

9 thoughts on “Bokpost, löpning och spenat

Add yours

  1. Mornar är toppen bra och så mysiga man kan hinna mycket om man går upp i tid. Härligt med en produktiv och bra dag. Och roligt att du vann tävlingen . Grattis . Blir nog massa härlig läsning för dig. Kram

  2. Vilken härlig dag som innehöll det mesta. Vilket fint paket du fick också, alltid kul med gåvor som är fint inslagna.

  3. Vad kul att få vinna lite.
    Man blir alltid extra glad om man vinner nästan oavsett vad de än är 🙂

  4. Så härligt att kunna skörda egna grönsaker! Vi har en del i vår trädgård, men det får svärfar mest gldje av eftersom han bor hos oss när v inte är hemma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: