Stressad, prank encounters och redigering

Idag var det tillbaka till jobbet för min del. Känner att jag är lite stressad när jag kommer hem därifrån. Inte just för jobbet i sig, utan snarare att det är så mycket mer som jag vill hinna med under dagen och som jag hinner med om de dagarna jag är föräldraledig. Vilket självfallet inte är rimligt att hinna med de dagar jag jobbar, men det har min hjärna inre riktigt greppat än och jag inser att jag borde släppa kraven på mig själv dessa dagar. Under eftermiddagen har vi bara umgåtts här hemma. Ätit mellanmål, tagit en promenad innan vi gjorde bönburgare till kvällsmat. Ikväll har det blivit att kolla lite på Prank Encounters på netflix, någon som har sett den serien? En serie där två främlingar, vanliga människor, som får ha ett jobb för en dag, allting är uppordnat från början och alla de möter är skådespelare. De råkar ut för rysliga situationer och i slutet avslöjas det att allting bara är ett skämt. Riktigt roligt att se, och jag hade blivit totalt vettskrämd, precis som förra utav dem, om jag

Efter att barnen var lagda satte jag mig och läste igenom min kommande novell. Nu är ändringarna nedskrivna i mina papper och imorgon åker de in i datorn och under helgen blir är det dags för nästa genomläsning. Sen så är den redo att åka tillbaka till redaktören.

Min kommande novell – Mörka rummet

Nu är det bara en arbetsdag kvar tills det är dags för midsommarfirande. Det ser ut att bli en helg med kanonväder, och det kommer bli både båttur och förmodligen årets första dopp!

Hur ser era midsommarplaner ut?

3 thoughts on “Stressad, prank encounters och redigering

Add yours

  1. Stressad över att inte hinna med allt känner jag jämt. När man var yngre hann man med så mycket mera.
    Nä nu kör vi järnet en dag till, sedN håller vi midsommar. Det ska bli skoj.
    Kram Kajsa

  2. Tycker aldrig att jag hinner med något på vardagarna när jag jobbat. De där kvällstimmarna går rysligt fort! Är dock på plats i sommarhuset nu och förbereder inför midsommarfirandet 🙂 Ser fram emot att träffa alla vänner imorgon!

  3. Dagarna går verkligen fort. Skönt med ändringarna nedskrivna och redo att ändras. Lycka till och ha en fantastisk midsommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: