Semesterkänsla, grillat och film

Idag har det varit fullt upp på jobbet men det har löpt på bra med trevliga patienter och det fanns till och med möjlighet att kila hem några minuter tidigare. En semesterkänsla infann sig även om det bara är långhelg och vädret visade sig från sin bästa sida. Solsken, varma vindar och fredagsfeeling. Det blev fika ute i skuggan, promenad där jag passade på att posta ett paket och Melissa cyklade. Hon blir bättre och bättre på trampcykeln och det går att släppa lite i handtagen ibland så hon får testa cykla på egen hand. När vi kom hem var dags att förbereda inför morgondagen. Vi är alla riktigt taggade, speciellt Melissa när hon har hört om allt vi ska hitta på.

Köttet hamnade på grillen tillsammans med grönsaker och det blev en god måltid ute på altanen. Älskar att kunna sitta ute och äta, det är livskvalitet. När disken var fixad och barnen gått och lagt sin var det dags att dimpa ner i soffan, och då kommer direkt tröttheten från dagen och man märker hur skönt det är att sitta ner. Ikväll ser vi filmen The fundamentals of caring, någon som har sett den filmen?

Önskar er alla en trevlig midsommar!

3 thoughts on “Semesterkänsla, grillat och film

Add yours

  1. Vad skönt att kunna gå hem lite tidigare från jobbet och äta ute är precis som du säger livskvalitet. Jag älskar denna tid på året. Hoppas ni får en skön långhelg och en underbar midsommar. Kram

  2. Så härligt med grillad kött 🙂 ja o mina vänner tänkte grilla nästa helg 🙂 sura s minns jag man åt som liten:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: