Regnskur, bokföring och snart semester

Vädret har växlat mellan regn och sol och vi har pendlat med att vara inne och ute. Dock hann vi inte undan regnet under lunchpromenaden och det blev raska steg den sista biten för att vi inte skulle bli genomblöta. Under tiden Melissa var på förskolan passade jag på att köra ett skrivpass och fixa bokföringen för förra månaden. Insåg att det var fel på en faktura jag fått så det blev en del råddande i det men det känns ändå inte mastigt när man får ett trevligt bemötande i andra änden. Wilhelm är hängig och har mest velat sova under dagen, men det har även blivit mysläsning i soffan med barnen och de har lekt på medan jag passade på att städa iordning här hemma. Tänk vad fort det blir rörigt när man har barn!

Imorgon påbörjar jag min tredagars arbetsvecka, de sista dagarna innan jag går på semester! Som jag längtar efter ledigheten just nu, även om vi är hemma båda två under de dagar som jag är föräldraledig. Men det blir ju lite annat när det är semester. Och jag är så redo. Min novell har åkt tillbaka till redaktören, korrekturläsningen på min debutroman kommer tillbaka på torsdag och då blir det att gå igenom allt innan den skickas vidare till sättning! Så himla kul att det börjar närma sig nu. Men det ska bli skönt att de projekten är så pass klara inför semestern så jag kan koppla av. Självklart kommer det bli en del skrivande, men det blir när andan faller på.

Nu är barnen lagda för kvällen och jag sätter mig för att avverka några till meningar på det nya manuset, och ikväll bryter jag nog gränsen på 20 000 ord!

7 thoughts on “Regnskur, bokföring och snart semester

Add yours

  1. Det blir verkligen snabbt rörigt när det är flera i familjen. Ibland blir jag så trött på de andras grejer, men en hel del är mitt också!

  2. Blir alltid rörigt när man har barn och det känns som att man plockar varje dag. Härlig framfart med skrivandet och vad kul att det närmar sig debuten.

  3. Vi är bara två, men lyckas få det rörigt ändå 🙂 Så kul att läsa om ditt skrivande. Ska bli så roligt att få läsa dom sen. Ser fram emot det

  4. Tyvärr är det nog livet när barnen är små att det kan bli rörigt om man integ orkar hålla efter det hela tiden. Och det gör man inte alltis även om man skulle vara den bästa.

    Väntar med spänning tills jag får läsa något av dig

  5. Va skönt att du ska få gå på semester. Jag tycker det varit svalare o skönare dessa dagar då solen inte legat på så mkt 🌸☀️

  6. Det blir alltid rörigt snabbt om man har småbarn och man vill ju hinna göra annat ibland än att städa också, roligt att boken är på g och hoppas semestern blir som ni tänkt er

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: