Huvudet har checkat ut, ögoninflammation och löpning

En dag till på jobbet är avverkad och nu är det bara två dagar kvar till semestern! Det märks verkligen att mitt huvud har checkat ut för semester redan nu, det har liksom gått ner i varv och det blir lite småvirrigt ibland. Det klassiska inför en ledig period! Men jag tog mig igenom dagen utan några större missöden, det var lite glömda kort och annat här och där.

När jag kom hem visade det sig att Melissa blivit hemskickad från förskolan idag med ögoninflammation. Tydligen cirkulerar det bland barnen på avdelningen nu. Hon är pigg för övrigt men det rinner och kladdigt i ögonen så det blir att vara hemma resten av veckan för hennes del. Första gången hon får ögoninflammation stackarn, hon verkar ta det bra och har inget emot att mysa här hemma. Nu gäller det bara att försöka se till att hon inte smittar Wilhelm, det räcker med att han redan är lite snorig.

Onsdagar brukar vara vår springdag och så var fallet även idag. Benen var sega men halvvägs igenom lättade det och vanliga 5 kilometerna avverkades. Självklart blev det att ligga i gräset och återhämta sig och plocka lite smultron och jordgubbar i trädgården. Nu inväntar kvällsmaten i form av pestopasta och jag hoppas att huvudvärken som smyger sig på och trycker ger med sig. Hoppas att jag inte smittats av någon av barnens åkommor!

Hur har er onsdag varit?

7 thoughts on “Huvudet har checkat ut, ögoninflammation och löpning

Add yours

 1. Mitt barnbarn fick det också, men klarade det bra. Lite kladd i ögonen bara.. Har haft en ledig dag, så passade på att köra ett zumbapass i morse. Fixat lite, och varit och handlat. Så har min dag sett ut som.

 2. Skönt att varva ner för att få på ledighet. Brukar alltid bli lite virrigt då. Känner igen det där och min nedräkning har också börjat. Håller tummarna för att du inte blir sjuk.

 3. Mina barn har också precis haft förkylning med öroninflammation, väldigt drygt i värmen så hoppas M blir frisk fort för sommaren är inte någon höjdartid att vara sjuk på..

 4. Nej va trist att hon fick ögoninflammation. Det blir ju så lätt när det är barn samlade på 1 plats. Hoppas det går över snart 🙂

 5. När en av grabbarna fick ögoninflammation så smittade han både brorsan, morfar och mig. Herregud vad det smittar lätt och snabbt! Hoppas att ni klarar er!
  Kämpa på så har du snart din semester!
  Kram

 6. Så tråkigt att Melissa har fått ögoninflammation! Duktigt av dig som tog en springtur. Det är något jag önskar att jag gjorde. Dels för att förbättra min kondition och dels för att komma i form. Tyvärr har jag skadade korsband, så jag vågar inte. Skönt att du snart har semester!! NJUT!

 7. Inte alls kul med ögoninflammation haft det förut och ja. Inget jag saknar, hoppas huvudvärken gav med sig efter lite mat 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: