Sjukstuga, filmmys och kvällssol

Idag vaknade jag med halsont och huvudvärk och det blev helt enkelt att stanna hemma för min del idag. Efter jag sjukanmält mig somnade vi om och vaknade inte förrän vid 9 när Melissa kom in. Det gjorde absolut inget att det regnade större delen av dagen då jag och Melissa mer eller mindre bosatte oss i soffan idag och hade filmmys. Hon har varit mer tagen av ögoninflammationen idag och de har runnit nästintill hela tiden så vi hoppas på en bättre dag imorgon!

Hunden som alltid ska snylta filt!

Det har även en del pusslande och andra lugna aktiviteter. Wilhelm har däremot piggnat till från sin förkylning och sprungit runt, också varit med och pusslat och hjälp Joakim inne i kontoret. Men mot kvällen märktes det att båda var trötta och barnen kom i säng redan innan klockan sju! Himlen hade klarnat upp och vi kunde sätta oss och njuta av kvällssolen. Först fick datorn följa med ut och när dagens skrivmål var avklarat så åkte en bok fram istället. Underbart att sitta ute så! Nu börjar effekten av värktabletterna avta och tyngden i huvudet är på väg tillbaka så snart är det dags att gå till kojs.

11 thoughts on “Sjukstuga, filmmys och kvällssol

Add yours

 1. Krya på er så jobbigt med alla dessa förkylningar men mysigt med lite film mys när man mår dåligt tråkigt med halsont

 2. Nej usch va tråkigt o behöva bli sjuk. Det är ju mkt sånt nu tyvär men hoppas ni kryar på er snart 🙂

 3. Går så mycket nu. Min man är förkyld, men jobbar hemifrån. Lite känner jag av, men det kommer som ett brev på posten då jag börjar använda munskydd på jobbet igen. Barnbarnet har haft både det ena och det andra, men går på förskola nu. Tråkigt då vi aldrig blir friska.

 4. Det är så jobbigt att vara sjuk på sommaren, hoppas ni kryar på er snabbt! Mysigt ändå att ha en pälsboll i knät.

 5. Kry på er! Hoppas att ni mår bättre snart.
  Skönt ändå att du kunde få till skrivtid och lästid, inte bara få till tiden utan även att du hade orken.
  Kram

 6. Vad tråkigt att ni blivit sjuka. Krya på er. Regndagar är skönt ibland då man kan fixa med innesaker som väntat på att bli gjorda ett tag

 7. Krya på er❤️ håller alla tummar att ni snart mår bättre 🤗 Härligt att sitta ute lite på kvällen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: