Start på semestern, ljudbok och pocket

Dagen har gått i liknande tema som gårdagen. Mitt huvud är bättre men halsontet vägrar ge med sig, likaså Melissas ögoninflammation. Så med andra ord har det varit en lugn dag hemma med fokus på att kurera oss.

Snopen start på semestern

Idag skulle det egentligen varit min sista dag på jobbet innan semestern, men av förklarliga skäl blev det inte så. Så jag fick inte den där “Nu går jag på semester”-känslan. Men vi firade in semestern lite nu på kvällen med att lite kvällsmys ute i solen. Då passade jag även på att skriva några rader på manuset och nådde därmed veckans mål i skrivandet.

Ljudbokskontakt påskrivet och pocket

En annan rolig sak som hände idag var att jag fick kontraktet för ljudboken som spelas in för min novell som nu är påskrivet. Så under hösten kommer Mörka rummet ut som ljudbok och den kommer även att komma ut som pocket!

Nu har semestern börjat och jag tänkte först skriva att vi inte har så många planer men när jag börjar rada upp dem så inser jag att det är en hel del. Det är bland annat hundgårdsbygge, bröllop och semester i Varberg som står på agendan.

Har ni också semester nu? Eller har ni haft eller någon vecka kvar tills dess?

6 thoughts on “Start på semestern, ljudbok och pocket

Add yours

  1. Vad tråkigt att vara förkyld jag själv har varit det i evighet känns det som vad roligt att du ska släppa en bocket och ljudbok ser jag fram i mot att läsa ♥️

  2. Härligt att semestern börjar fast trist att vara förkyld, så kul för dig med bok och ljudbok på G..Hoppas att semestern blir bra och att ni snart är friska

  3. Man får fira in lite semester i förskott. Det skadar ju aldrig. Brukar vara så att något dyker upp när man långtat ihjäl sej attt få ledigt.

  4. Grym start på semesterns med kontraktet och många härliga planer. Jag går på semester nästa vecka och det ska bli riktigt skönt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d