“Löftet han gav” av Patricia Buske

Fakta
Författare: Patricia Buske
Förlag: Everlasting Publisher
Utgiven: 2022
Format: E-bok, novell
Genre: Romance

Handling

Efter flera år utomlands återvänder Carmen till Spanien med en plan. Hon tänker förföra mannen hon tvingades gifta sig med som ung och ta tillbaka allt som rätteligen tillhör henne.

Men kommer Rafael att känna igen henne som fullvuxen kvinna och planen gå om intet?

Omdöme

En mysig och romantisk novell. Språket är fint och har ett bra flyt. Miljö- och karaktärsbeskrivningarna är tydliga och man får en känsla av att befinna sig i ett hotellområde i Spanien. Som läsare får man följa både Rafael och Carmen, och jag uppskattar verkligen att få ta del av bådas känslor och tankar av historien. Det är en intressant historia som väcker ens nyfikenhet och känslor och får en att fortsätta vilja läsa. Jag gillar att Carmen går in bestämd och med en dold agenda när hon återvänder. Tyckte även mycket om att inte romantiken är sockersöt, och att utvecklingen av känslorna känns trovärdiga. Så vill du ha en romantisk novell i en härlig miljö så ska du definitivt läsa denna.

Mitt betyg ⭐⭐⭐⭐

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: