Tomt, klätterapa och familjehäng

Det kändes riktigt konstigt och tomt idag på morgonen när det bara var ett barn här hemma att ta hand om. Melissa hade haft det bra hos mormor och morfar, och under förmiddagen åkte dem till stadsparken i Jönköping tillsammans med hennes kusin John. För vår del var det packning som stod på schemat. Vi skulle inte åka förrän efter lunch för att sluta upp med de andra men det är ju alltid lite som ska fixas innan man dra åka.

Vi har fått en riktig klättrapa här hemma. Wilhelm klättrar upp precis överallt, idag hittade jag honom både upp på mitt nattduksbord och uppe på tv-bänken. Melissa var inge alls lika klättrig av sig, men nu får man verkligen hålla koll på var han håller hus.

Hör och häpna, jag har lyckats förtala Joakim att lyssna på en ljudbok i bilen nu när vi åker långt och idag satte vi igång och lyssna på Kodnamn Pam. Är det någon annan som har läst/lyssnat på den? När vi slöt upp med de andra så blev det en brakfika och sedan promenad där vi plockade både blåbär och hallon. Barnen har lekt på som bara den och det har varit en riktig härlig eftermiddag med familjen. Nu har Wilhelm gått och lagt sig och Melissa får varva ner en stund till innan hon får sova.

Nu är vi på plats i Jönköping och imorgon är det bröllop som står på agendan!

Hur har er fredag varit?

4 thoughts on “Tomt, klätterapa och familjehäng

Add yours

  1. Ja barn är så olika 🙂 Roligt för Melissa att få leka med kusinen. Det brukar alltid uppskattas. Åh bröllop. Så otroligt roligt. Bästa festen att få gå på.

  2. Ja! Den boken är riktigt bra! Den ger en en hel del att tänka på faktiskt. Kul med aktiva barn, håller mamma och pappa sysselsatta 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: