Bröllop och havet

Idag var den stora dagen för Joakims föräldrar, och efter frukost packade vi ihop oss åkte till hem till dem lite tidigare och mötte upp alla. Vi skulle även lämna Bartolo med deras hund. Efter lite lek och prat där så åkte vi vidare till Rosenlunds herrgård vid rosariet i Jönköping. En kort och fin borglig vigsel. Så roligt att de beslutat att gifta sig efter så många år tillsammans. Efter vigseln tog vi en promenad genom rosariet och tittade på rosorna och sedan gick vi ner till Vättern.

Sedan åkte vi vidare till Rosegarden och åt lite mat innan vi åkte hem till Joakims föräldrar igen för tårta och lite bröllopspresenter. Vi gav en tavla med deras namn, vigselringar och datumet. Efter att ha ätit tårta så åkte vi vidare ner mot sommarstugan i Varberg. Resan gick oförskämt bra ner då båda barnen somnade relativt snabbt vilket innebar att vi kunde tuffa på hela vägen i ett tjok. Nu är vi installerade, vi hade med lite medhavd pastasallad och sedan blev det promenad för att hälsa på hästar och titta på havet.

Hoppas att ni har haft en fin lördag!

7 thoughts on “Bröllop och havet

Add yours

  1. Kul att vara med om en sån dag! 😃 Det var en fin present. Åå Varberg är såå fint. Älskar västkusten. I bland timar barn bra. Så ni kunde köra hela vägen till Varberg. Har ni stuga där?

    Hoppas att ni får det trevligt där nere 🐚🦀😊

  2. Kul att någon åker till min stad 🙂 känner så väl till rosen garden här i jönköping bor ganska så nära faktist lite upp mot backen 🙂

  3. Mysigt med bröllop och härligt att de gifte sig efter många år tillsammans. Hoppas ni får en riktigt skön vistelse i stugan.

  4. Bröllop är alltid så fint. Min dotter ska gifta sig om två veckor, också borgligt. Litet och sen lite mingel i deras trädgård.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: