Stranden och semesterkänsla

Natten blev något stökig då Melissa som först ville sova ute i gäststugan under natten ville komma in och sova i den stora stugan. Så det blev att flytta in henne. Inför denna natt har vi stuvat om så att jag och Joakim sover ute i gäststugan och barnen inne i storstugan tillsammans med farmor och farfar.

Efter frukost gav vi oss av till stranden, äntligen enligt Melissa då hon tjatat om att gå ner till havet ända sedan igår. Vädret var optimalt – 20 grader, lätt vind och växlande molnighet. Det blev sandslottsbygge, Wilhelm kastade sand lite överallt och jag passade på att läsa lite medan det var en lugn stund. Sedan tog jag och Melissa en promenad ner och badade fötterna och plockade snäckor. När vi kom tillbaka till de andra så blev det fika på filten innan vi begav oss till lekparken där det gungades och hoppades studsmatta.

Efter en snabblagad lunch under parasollet så blev det lek i trädgården. Jag och Melissa satt upp soltältet, Wilhelm sprang runt och plockade blommor. När Wilhelm var lagd för vila, lekte Melissa helt själv i tältet och jag och Joakim satt och njöt i solen. En lugn semesterkänsla infann sig verkligen kan jag säga. Sedan blev det att pärla pärlplattor, läsa bok och frukstund i tältet och rita.

Senare under eftermiddagen dök Joakims föräldrar upp. Fika, promenad med avslut i lekparken och grillat stod på schemat. Idag har det varit en riktigt skön semesterdag, vi har tagit dagen som det kommer och njutit av vädret. Helt underbart!

Hur har er söndag varit?

6 thoughts on “Stranden och semesterkänsla

Add yours

  1. En helt perfekt semesterdag låter det som. Förstår om barnen gillar att vara vid stranden hela dagen. Bästa som finns.

  2. Härligt med hela familjerna samlade och hehe bestämd dam som ville sova i andra stugan, fniss på natten är man inte så sugen på krångel. Samt så mysigt det såg ut där vid stranden

  3. På tal om att kasta sand på stranden. När jag jobbade som förskollärare för några år sedan och vi var på stranden med barnen och städade med friluftsfrämjandet. Minna jag att jag bad en liten killa sluta kasta sand för att den inte skulle åka på andra. Svaret jag fick jag att: – Kamilla varför ska jag sluta kasta sand när hela stranden hela tiden gör så att skorna har jättemycket sand och om Pela springer så får jag sand i ögonen…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: