Besök, bad och glassfest

Som Melissa har väntat på att det ska bli torsdag. Redan på morgonen började hon tjata om att mormor och morfar skulle komma. På morgonen fixade vi iordning här hemma och Melissa fick packa sin väska. Vid lunchtid dök mina föräldrar upp, det blev lek och bus och eftersom det var så himla varmt fick vi flytta ett bord till skuggan på framsidan.

Efter lunch åkte männen in till stan för att handla lite och min mamma och jag tog med oss barnen för att bada. Helt underbart att svalka sig i sjön. Det var mer folk än när vi var där igår men det gjorde inget. Barnen plaskade runt desto mer idag, och Wilhelm hade superkul med ett par kottar.

När vi kom tillbaka blev det glassfest i skuggan. Efter det flyttades Melissas bilstol över till mina föräldrars bil så fick hon följa med dem hem och sova där inatt. Så vi fick en riktigt mysig kväll nästan barnfria då Wilhelm gick och lade sig tidigt. Så det blev god mat och spelkväll.

7 thoughts on “Besök, bad och glassfest

Add yours

  1. Låter som en härlig sommardag!
    Kul att få följa med mormor och morfar hem. Och skönt för er att få en nästan barnfri kväll.
    Kram

  2. Vad mysigt att gå och bada med dom små i värmen 😍 härligt att det blev en glass fest när ni kommit i från stan 😍

  3. Det går ju inte att göra så mycket i den här värmen. Satt mest inne, men kom ut på kvällen. Skönt med lite svalka. Glass är aldrig fel i värmen. Idag ser det ut att bli svalare, vilket är skönt.

  4. Glassfest lät som en toppen avslutning på dagen. Helt galet så varmt vi haft det senaste dagarna. Bada och vatten har helt klart varit ett måste

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: