Kräfta, bad och glass

Hur har ni det i värmen? Idag har det inte blivit alls mycket gjort då det har varit lite för hett för min del för att kunna vara aktiv. Som tur var så visste vi att dagen skulle bli riktigt varm så jag passade på att gå en längre promenad med Bartolo på morgonen istället. Idag började jag på en ny ljudbok “I päronträdets skugga”, en feelgood med historiska inslag. Riktigt mysig än så länge!

Efter frukost bestämde vi oss för att vi skulle åka och bada. Så vi packade in oss i bilen och åkte iväg. Ensamma vid den lilla sjön kunde vi breda ut oss i vår lilla vik. Dock var jag den enda som faktiskt badade. Joakim tyckte det var alldeles för kallt i vattnet, men jag inte hade några problem alls att doppa min. Förutom att när jag var på väg ut så stannade jag till för att jag tyckte att jag såg en väldigt konstig sten på botten. Efter att ha studerat den i ett par sekunder inser jag att det inte är en sten utan en kräfta! Snabbt lånade jag hovet som Melissa lekte med och flyttade in kräftan till vassen.
Bartolo är inte heller så badsugen utav sig men jag lyckades få honom att simma lite i alla fall. Efter en liten protest gick även Wilhelm med på att stå i vattnet och leka med hink och spade.
När vi kände oss färdiga med badet så blev det fika på filten, det var mer populärt än vattnet!

Väl hemmavid var det dags för lunch, sen fick Joakim och Melissa vara ute i garaget och jag passade på att skriva medan Wilhelm sov. Som sagt har det inte blivit många knop idag, men det behöver det inte alltid bli heller när det är semester. Glass i skuggan var i alla fall ett måste en varm dag som denna!

Vad har ni gjort idag?

9 thoughts on “Kräfta, bad och glass

Add yours

  1. Vad härligt att vara på stranden och bada. Tur att inte kräftan nöp dig i tårna. När vi badade i Norge var det massor av kräftor och maneter så vissa dagar var det inte ens roligt att doppa sig.
    Och fika är ju alltid poppis för dom små.
    Ni verkar allafall haft det mysigt.
    Vi har också badat och myst på stranden idag och såklart ätit massa glass. Kram

  2. Jag är också lite av en badkruka då det kommer till att doppa sig i alla fall i Sverige. Var och körde hot yinyoga på morgonen ( hur tänkte jag där? ) Sen till gården och volontärarbetade lite. Så trevligt med våra ensamma äldre.

  3. Mysigt med ett badställe där man får vara i fred. Fika på filten brukar alltid vara populärt och ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt.

  4. Det låter skönt att bada. Det är väldigt varmt hos mig med både igår och idag. Glassen såg riktigt god ut. Passar bra i värmen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: