Städning och pizzakväll

Dagen började precis som gårdagen med att jag gick upp tidigare än resterande familj och tog med Bartolo ut på promenad. Underbart luft och en bra ljudbok i lurarna och det känns som man kan gå hur långt som helst. Efter frukost gav vi oss på att städa huset. Barnen fick hjälpa till att plocka och putsa speglar. Det blev även byte av sängkläder och handdukar så nu har tvättmaskinen och torktumlaren gått varma. Men det är så härligt när hela huset är städat, tyvärr håller det sig inte så värst länge när man har barn och hund. Vi fortsatte även utomhus och bytte vattnet i barnens pool och vattnade häcken.

Melissa har väntat hela dagen och tjatat om att få gå till sin kompis. Och till slut gav vi oss iväg till grannarna för att äta pizza. De har en pizzan och det blev riktigt goda pizzor. Tjejerna lekte på och det gjorde även hundarna, och jag kan meddela att de alla doser gott nu. Även Wilhelm klarade av att hålla sig vaken utan att klaga allt för mycket även om det blev två timmar senare än vad han brukar gå och lägga sig. Men blåbär och vindruvor är en vinnande kombination. En härlig kväll med god mat, underbart väder och trevligt sällskap.

7 thoughts on “Städning och pizzakväll

Add yours

  1. Skönt att gå till grannarna och bli bjuden på middag efter att ni har städat hela huset.
    Pizzan ser väldigt god ut!

  2. Här städades det med flitigt i går men när man har två katter så håller det inte i så länge gott med pitzza ♥️

  3. Men va ni läskade mig med pizza just nu 🙂 brutolo, hur kom ni på det namnet?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: