Flytta kök och ny energinivå

Den senaste veckan har jag känt mig lite försoffad, har legat kvar längre i sängen än vad jag egentligen mår bra utav. Jag vet om att jag är en morgonmänniska och har ofta mest energi på morgonen. Ligger jag kvar för länge så blir jag väldigt seg. Så idag fick faktiskt klockan ringa vid sju. Det blev en längre promenad med Bartolo, sedan fixade jag lite saker som behövdes på datorn. Efter frukost satte vi igång att gå igenom barnens kläder inför hösten och vintern för att se över vad vi behöver köpa. När vi ändå hade ångan uppe så flyttade vi barnens leksakskök bort till utrymmet utanför deras rum. Det har tidigare i vårt kök, men nu fick det flytta bort och jisses vad mycket plats det blev. Matbordet fick också flyttas en bit, och nu finns det plats för en fåtölj som jag har varit sugen på under en längre tid.

Efter lunch och en lång promenad blev det frilek för alla förutom som Wilhelm sov. Jag skrev dagens ord på manuset och plockade hemma medan Joakim höll på med sin maskin i garaget.

Energinivån har varit betydligt högre idag jämfört med de senaste dagarna. Så det blir en tidig morgon imorgon också. Nu är det dags att krypa ner i soffan med skrivblocket en liten stund innan vi fortsätter se på Manifest som vi började se på förra veckan.

Denna veckan bjuder på pizzakväll, besök av mina föräldrar och på lördag gifter sig Joakims föräldrar. Vilket pangvecka vi har framför oss! Hur ser er vecka ut?

11 thoughts on “Flytta kök och ny energinivå

Add yours

  1. Jag tycker alltid du har en massa energi. Önskade att jag orkade hälften av vad du gör. Är mest morgonmänniska jag med, och är som mest effektiv då.

  2. Vad kul att möblera om lite hemma. Har beställt en (eller två olika faktisk 🙂 ) matta till under vår matplats och det ska bli väldigt spännande att se om någon av mattorna passar och hur det blir. Vårt vardagsrum med matplats känns inte riktigt färdigt.

  3. Låter verkligen som en pangvecka med avslutande bröllop. Härligt när man får den där energin och bara flyttar om saker för att få ordning.

  4. Ja jag kommer också i gång bättre med rätt rutiner, för på semestern vänder man ju om sina rutiner lite faktiskt. Skönt med långpromenad med vovven

  5. Det är alltid skönt när man får saker gjorda. Låter som ni har och kommer få en bra vecka framför er. Gott med pizza kväll 🙂

  6. Åh jag önskar jag hade lite av din energi! Är så himla skönt att få saker gjorda 🤗 Möblera om hemma är kul! Har tänkt göra det här med, har i princip bara ställt sakerna på en plats när vi flyttade in & sen har inte energin funnits där. Blir nyfiken på fåtöljen 😃🌼

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: