Skrivmorgon, vind och glommen

Idag började jag faktiskt morgonen med en skrivstund innan alla andra vaknade. Jag funderade ett ögonblick på att sätta mig ute på trappan men det blåste alldeles för mycket för att det skulle vara skönt, speciellt på morgonen. Snart är första utkastet på en novell jag arbetar på klar, jag har skrivit det för hand så det börjar bli dags för mig att skriva in det i datorn.

Efter frukost och morgonpromenad med hundarna bar det av till affären för att handla mat inför de kommande dagarna. Sedan var det snabbt hem och laga mat. När vi alla var mätta på panerad spätta och ugnsrostad potatis så tog jag och Joakim en tur med bilen på tu man hand medan Melissa och farmor gick till tropikariumet som ligger nära deras stuga, och farfar var hemma med Wilhelm som sov. Vi tuffade iväg till Glommen som ligger mellan Falkenberg och Varberg. Just ny håller jag på att lyssna på en bok där platsen är inspirerad av just Glommen så det blev att fota lite inför en kommande recension. Det blåste rejält och vågorna slog upp mot vågbrytarna. Självklart gick vi ut till den lilla fyren och ja, vi blev blöta på den promenaden. Men vackert var det och roligt hade vi.

Efter det åkte vi hem igen. Melissa och Wilhelm hade fått varsin apa från tropikariumet och jag satte mig och fixade med bröllopsbilderna från i lördags medan de andra fixade lite andra bestyr. Nu efter vi har ätit en god paj och barnen har gått och lagt sig så inväntas spelkväll. Imorgon blir det en fullspäckad dag med både farfar och Ullared.

Hur har er tisdag varit?

7 thoughts on “Skrivmorgon, vind och glommen

Add yours

  1. Härlig dag ni hade. Skönt ibland att få lite egentid utan barn, även om man älskar dom. Själv jobbar jag nu, men hann med att simma i morse.

  2. Brukar ofta börja dagen med en stunds skrivande & en kopp kaffe i lugn och ro, tycker det är en bra start och har därför inget emot att gå upp extra tidigt..Roligt med Ullared, hoppas ni får en bra dag

  3. Jag tycker också att det är så fridfullt att vara uppe ensam när andra sover. Det är så tyst och fridfullt på något sätt. Morgonkaffet i lugn och ro är bäst

  4. Vilken härlig dag ni haft ♥️ jag tycker också om att göra saker på morgon så att jag vet att jag har gjort något i alla fall kul med skrivandet är det nått du ska släppa.♥️

  5. Det där är med o handla mat känns som det alltid kommer hela tiden oasett hur mkt man än handlar 🙈

  6. Vilken bra dag ni hade! Ser ut att vara så fint vid vattnet. Och trevligt med lite egentid. Panerad spätta är så gott😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: