Sniglar, bebismys och vindruvor

Efter frukost gav vi oss ut i trädgården för att angripa sniglarna som verkar fått för sig att leva loppan i trädgårdslandet medan vi var iväg på semester. X-antal miste livet när vi gick loss och vi spred även ut pellets som de dör utav när de äter dem. Så nu gäller det att hålla efter för att få bukt på dem. När vi gjort vårt röj i trädgården så satte vi oss i bilen och åkte till Forserum, som ligger mellan Jönköping och Nässjö, och hälsade på Jessica, Andreas och deras 6 veckor gamla pojk Hjalmar. Det har varit bebismys, korvgrillning, promenad, lek och bus, jordgubbar och grädde och mycket prat! Helt underbart och både Melissa och Wilhelm var slutkörda när vi åkte därifrån. Det är så roligt att umgås med dem, och det är något jag verkligen saknar sedan vi flyttade från Jönköping – att vi inte kan umgås med dem lika mycket.

Väl hemma igen och barnen vaknat efter att sovit i bilen så fick de varsin burk med vindruvor och russin och satt i soffan och mumsande medan vi fixade kvällsmat.

Imorgon blir det att fixa lite här hemma och börja se över vilka saker som Wilhelm behöver ha med sig när han börjar på förskolan nästa vecka – hjälp vad min lilla kille växer!

Hur har er tisdag varit?

6 thoughts on “Sniglar, bebismys och vindruvor

Add yours

  1. Dessa sniglar alltså så tråkiga att ha i trädgården. Skönt att ni fick bort dem. Spännande med förskolan.

  2. Dessa sniglar 🙁 Ja det kan helt klart ta över en trädgård. Så mysigt med bebismys. Fem år sen nu, men förhoppningsvis får jag gosa med bebis nästa år igen. Som han har vuxit. Vad hände där?

  3. Kul med förskolestart, hoppas han kommer trivas bra, ja, barnen blir stora fort, tiden går dessutom ännu snabbare med barn nr 2 tycker jag, min minsta dotter fyller redan 3 år i höst.. så det har gått väldigt snabbt.. Låter som ni haft en väldigt trevlig utflykt, är kul att umgås med vänner som man inte träffat på ett tag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: