Blåbär, trädgårdsfix och löpning

Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte ut i skogen i jakt efter blåbär. Vi har inte hittat ett riktigt blåbärsställe där vi bor hittills men idag kan vi ha hittat det. Gott om blåbär var det och lättillgänglig terräng så att båda barnen kunde vara med. Wilhelm var inte så sugen på att plocka själv men vad gör det när man kan äta direkt från hinken. Självklart blev det även lite fika vid bilen.

Efter en våffellunch med nyplockade blåbär blev det en längre promenad, sedan var det dags att rensa resten av blåbären utomhus medan Joakim klippte gräset. Melissa lekte med gatukritor och Wilhelm sov. När vi var klara med de bestyren var det dags för trädgårdslandet. Ogräs skulle bort, blasten bort från potatisen. Några potatisar, morötter och grönkål fick komma med upp. Grönkålen fick bli till grönkålschips till kvällens tacos, riktigt gott!

Vi var redan väldigt varma och svettiga efter allt fix i trädgården och då bestämde vi oss för att passa på att träna också. Så det blev en löprunda och vi var inte direkt mindre svettiga efter den. Men nu är två av veckans tre träningspass avklarade. Dagen har resulterat i över 22 000 steg och nu är både ben och fötter trötta.

5 thoughts on “Blåbär, trädgårdsfix och löpning

Add yours

  1. Så gott med egen grönkål. grönkålschips…mmm.. och det är en toppen gratis utflykt när barnen är små att plocka blåbär, min dotter älskar verkligen att plocka blåbär och hallon och andra bärmen det fungerar så klart att bara äta det andra plockat också, bra när man hittar bra ställe som passar barnen och nyplockade bär är ju så gott

  2. Va myssigt med en liten blåbär stund. Min syster dotter gillar blåbär när mamma lagar paj .

  3. Undrar om det blev några blåbär över? Willhelm ser ut att tycka att det är väldigt gott. Ni var verkligen produktiva igår 🙂 Skönt när man får mycket gjort

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: