Regn, surdegsfrallor och planering

Jisses vad regn vi har fått! Vår regnmätare visar att det har kommit över 100 mm se senaste 24 timmarna och det fortsätter fortfarande att regna. Det var helt fullt i några av dikena när vi var ute och gick efter lunch idag. Med tanke på vädret har stor del av dagen spenderats inomhus. Joakim och Melissa var och handlade på förmiddagen medan jag och Wilhelm lekte här hemma och fixade tvätt. Som sagt har det mest blivit inomhus fix idag. Jag har förberett några blogginlägg inför veckan, husets har städats och barnen är badade inför veckan. Joakim har hunnit fixa en del med sina nya maskin och jag har även passerat halvvägs i råmanuset jag skriver på just nu vilket firades lite med det som återstod av gårdagens kladdkaka.

Det blev en enkel kvällsmat idag med supergoda surdegsfrallor. Enkelt och gott, precis vad man behöver ibland! Bröd är ju en av mina laster här i livet. Ett riktigt gott bröd och jag är såld.

Ikväll blir det te och att planera lite inför nästa vecka. Nya veckomål ska sättas, några instagraminlägg ska förberedas och på torsdag börjar Joakim sitt nya jobb så det blir att gå över barnens schema på förskolan en gång extra för att se att det inte har blivit något galet.
Brukar ni också sätta mål för vad ni vill göra/hinna med under veckan?

Hoppas att ni har haft en fin söndag!

3 thoughts on “Regn, surdegsfrallor och planering

Add yours

  1. Gott med lite nybakade frallor!
    Här regnade hela lördagen och igår var det ganska mulet. Skönt att då få tvätta och städat hemmet. det var ett tag sedan vi bodde hemma så det var klart dammigt här hemma.
    Kram kajsa

  2. Så gott med hembakat bröd. Här kom det mycket regn i söndags. Välbehövligt och ganska mysigt ändå när man får kurra inomhus och börjar tända alla ljus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: