Koftan är klar!

Jag är en periodare när det kommer till virkning. Tycker att det är mysigt att virka under höst och vinter men rör det inte alls under våren och sommaren. Förra vintern påbörjade en kofta och förra veckan blev den klar. Mönstret jag har använts heter Granny Twister Kofta och var faktiskt riktigt enkel att göra. Fast jag skippade att virka ärmar för jag tyckte inte att det behövs i nuläget, och skulle jag vilja ha det i framtiden så är det bara att virka till det då. Fiffigt! Jag har redan hunnit testa den och den var precis så varm och gosig som jag önskade.

Det här med att vara med på kort är inte riktigt min grej men någon måste ju stå modell för koftan.

Nästa virkprojekt är halsdukar till Wilhelm och Melissa. De har redan valt vilka garn de vill ha och de här projekten är lite mindre än koftan så de ska jag se till att få färdigt under hösten.

9 thoughts on “Koftan är klar!

Add yours

  1. Den är ju jättefin! Så duktig du är! Jag har faktiskt virkat ett överkast till en dubbelsäng, men det är så tungt att det knappt går att bädda med 🙂

  2. Vilken snygg kofta att använda nu på kyliga höstkvällar, sj gillar jag att virka men det blir mest bara snabba projekt som halsdukar och mössor..duktigt att du hunnit med att virka en kofta med båda barnen & alla andra projekt du gör

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: