Kaos, fruktbricka och stryka alla planer

Efter en härlig start på veckan igår var det ganska så självklart kanske att denna dagen skulle bli mer kaotisk. Två kollegor var sjuka och det kändes som jag höll på att vända ut och in på mig själv ett tag men allt redde sig till slut. Jag kan säga att jag var helt slut i huvudet när jag väl skulle gå hem och det var riktigt skönt att få gå hem vid 14.30. Med ljudbok i öronen satte jag mig i bilen och åkte hem för att hämta barnen. Har börjat lyssna på “Säg inget om Lydia” av Celeste Ng, är det någon mer som har läst den?

När barnen var hämtade på förskolan så fixade vi lite inomhus innan vi gav oss ut i det underbara vädret. Melissa ville leka med en kompis i lekparken så vi gick dit. Tjejerna sprang runt, klättrade på berget och cyklade fram och tillbaka medan jag och Wilhelm lekte och gungade. Vi drog oss hemåt när det började bli dags för Joakim att komma hem. Efter lite knäckebröd och en fruktbricka gav vi oss ut på en längre promenad i solen. Det gäller verkligen att passa på att njuta av vädret och ladda på med D-vitamin, och dagens steg landade på över 17 000 steg.

Ikväll hade jag tänkt att få en massa saker gjort, men jag strök allting. Tog en dusch och satte mig och läste istället. Jag kände att det var precis vad jag behövde, och ibland får jag faktiskt se till att lyssna på kroppen även min hjärna ofta spinner vidare på allt som jag borde göra. Men idag har jag faktiskt haft ro och bara tagit hand om mig själv! Alla måsten finns ju kvar imorgon också.

5 thoughts on “Kaos, fruktbricka och stryka alla planer

Add yours

  1. Vad skönt med all utevistelse idag och att läsa och lyssna på kroppen låter också smart gjort , dom där andra sakerna får vänta.
    Njut av kvällen så kanske du orkar ta tag i “måste” sakerna en annan dag. Kram

  2. Säger det igen. Har ditt dygn fler timmar än oss andra? Hur hinner du med allt? Ja ibland måste man bara få sätta sig ner och andas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: