Härlig start på veckan och igelkott

Efter en vecka med förkylning och en helg med full fläkt så var det faktiskt riktigt härligt att vakna upp med energi i kroppen igen. Arbetsdagen har fortlöpt snabbt, nästan lite för snabbt då det fanns en del administrativa saker att sitta med. Bland annat ska vi få en ny kollega och jag är utbildningsansvarig och ska planera upplärningen, så det finns minst sagt lite att pyssla med. Men när klockan slog tre var det ändå riktigt skönt att kunna stämpla ut och åka hem och hämta mina små guldklimpar på förskolan.

Eftersom det var så härligt väder fortsatte vi vara ute i trädgården. Jag och Melissa sparkade fotboll och Wilhelm lekte för fullt i sandlådan. Bartolo for runt, blev överlycklig när man kastade boll till honom också. När det började närma sig att Joakim skulle komma hem började vi bege oss mot grinden och på vägen hittade vi en taggig liten kompis. Både barn och hund blev väldigt intresserade av igelkotten. Melissa förstår det här med att hålla avstånd men igelkotten var lite väl intressant för Wilhelm som gärna ville känna på den, så han fick hamna i vagnen.

Den här veckan finns det massor av planer och saker som ska hinnas med! Bland annat så ska jag få se första utkastet på omslaget för min bok och på lördag gifter sig min bror, som sagt, det händer mycket den här veckan.

Har ni haft en bra start på veckan?

6 thoughts on “Härlig start på veckan och igelkott

Add yours

  1. Vad mysigt att vara ute i trädgården, här har det vart riktigt höst fint idag.
    Vilken söt liten kotte ni hade på besök.
    Och vad spännande med ditt bokomslag hoppas det blir fint, och att denna vecka blir toppen för dig. Kram

  2. Mana får passa på då vädret tillåter. Min yngsta dotter med familj hade också besök av en igelkott för ett tag sen. Lite stressad vad den då den fräste rejält åt den. Dom är verkligen så söta de små liven.

  3. Det var verkligen fint väder ute igår och även jag passade på att ta mig ut i solen och njuta lite. Så härligt med sol under hösten 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: