Svensexa, återseende och ett gäng trattisar

Vilken helg det har varit! Efter att jag kurerat mig ordentligt under veckan kunde vi sätta oss i bilen på fredag eftermiddag och åka ner till Jönköping. Vi mellanlandade hos min bror Daniel och hans familj som fått tillträde till sitt nya radhus och börjat flytta in. Så kul att se deras nya hem och efteråt åkte vi vidare hem till mina föräldrar.

Lördag

Det blev full fart redan från början. Direkt efter frukost åkte Joakim och min pappa till Daniel igen. Vi hade bestämt sedan tidigare att vi alla skulle hjälpa till med deras flytt under lördagen, fast det var ju givetvis inte planen utan att fånga in min bror Erik för hans svensexa. Medan grabbarna åkte iväg så var jag och min mamma hemma med barnen och Bartolo. Sedan kom barnens kusin John och hans mormor Linda ut till Tenhult och vi gav oss ut på en härlig promenad i höstsolen. Lagom när vi kom tillbaka var det bara att ta med sig väskan och bli upphämtad av min vän Jessica och åka ut till Eksjö. Där hälsade vi på Mikaela. Vi tre gick i samma klass på högstadiet och har hängt ihop sedan dess, så himla kul att vi fortfarande håller kontakten och ses även om det går lite för länge mellan gångerna. Det blev en mysig, rolig och nostalgisk dag och vi fick dessutom träffa Mikaelas fästman.

På kvällen åkte jag till Daniel och Julias nya hus igen där vi svägeskor möttes upp, åt lite tacos och förberedde inför att svensexgänget skulle komma tillbaka för spelkväll. Vilken kväll det blev, mycket skratt och vara åtta stycken och spela tv-spel tillsammans är minst sagt rörigt!

Söndag

Man var rätt mör efter gårdagskvällen och jag dåsade till ett par gånger i bilen på vägen hem. Vi stannade till på vägen och handlade inför veckan. Eftersom vädret var så underbart blev vi riktigt sugna på att ta oss ut efter maten så vi gav oss ut i skogen. Påsarna fylldes på och det blev lite över ett halv kilo trattkantareller. Melissa tyckte det var riktigt kul att få gå med en påse och plocka. Nu ligger trattisarna i torken och de andra kantarellerna vi hittade hamnade i kvällsmaten. Mums!

Nu lägger vi en riktigt härlig helg bakom oss och tar med oss alla guldkorn. Skratten, återseenden och alla energifyllda stunder.

4 thoughts on “Svensexa, återseende och ett gäng trattisar

Add yours

  1. Vi har också plockat trattisar i helgen, verkligen ett fynd ni gjorde och det är ju hur gott som helst..vilken avkopplande helg ni verkar ha haft, sådant behövs ibland

  2. Vilken underbar helg. Härligt att umgås med vänner och släktingar för att avslagits med en skogstur. Ny energi för ännu en vecka och så härligt med svampen. Så gott och härligt när man kan torka och spara till senare matlagning.

  3. Så underbart att komma ut i skogen! Brukade va i skogen väldigt ofta innan vi flyttade och älskar det. Men svamp har vi tyvärr inte haft någon tur med. Va kul att ni hittat så många 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: