Nu finns ”Mörka rummet” ute

Idag släpptes äntligen min novell ”Mörka rummet” som e-bok och ljudbok! Jag har varit så himla nervös under dagen, har knappt vågat titta på mobilen men samtidigt pockar nyfikenheten på. Inte helt lätt att vara hemma och vabba en dag som denna, hade gärna haft lite mer att sysselsätta mig med idag för att kopplade bort tankarna på novellen. Det har varit lite speciellt att börja min ”författarkarriär” med att ge ut en erotiknovell, men jag är så glad att jag gjorde det!
Jag är så rörd över alla som har delat nyheten om min novell, tack till Amanda som både har tipsat om min novell och lämnat en så fin recension på instagram. Det har redan börjat trilla in recensioner från fler som har läst eller lyssnat, och en del har kontaktat mig privat för att berätta vad de tyckte om novellen, det värmer oerhört! Känns helt otroligt att min novell har börjat hitta ut till läsare. Novellen finns tillgänglig på alla ljudbokstjänster så det är bara att söka om ni vill lyssna.

Utdrag ur recensioner:

”En riktigt fin novell där även allvar ryms mellan raderna.”

”Jag är inte så mycket för romance och erotik men jag måste säga att detta var bra. Fin och sensuell men också allvarlig.”

”En novell med vänskap, hetta, oväntade möten och en irriterande journalist. Väl värd att läsa för lite pirr i tillvaron.”

Baksidestext:

Ärrad från barndomen har Nathalie startat Mörka rummet. En plats att skapa kontakt utan att se eller veta vem den andra personen är. Samtidigt som trycket från media ökar kring företaget går Nathalie med på att ta en ledig plats i ett av de mer sensuella rummen, och hon får ett hett möte som ger mersmak.

Ikväll firas det med lite alkoholfritt bubbel!

detkaosvikallarvardag

11 kommentarer på ”Nu finns ”Mörka rummet” ute

  1. Ja Amanda berättade allt att den var ute. Ska lyssna på den så snart jag kan 🙂 Sen berättar jag vad jag tyckte. Så kul för dig.

  2. Grattis än en gång och tack för att jag fick vara med i ditt inlägg.❤ Kan säga att journalisten irriterade mig verkligen 😂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: