Förkylningen håller i sig och babbel om mitt skrivande

Sjukstugan fortsätter här hemma, och ja det börjar faktiskt bli riktigt segt. Dessa förkylningar släpper aldrig taget känns det som. Men min hosta har äntligen börja avta även om den fortfarande överfaller mig emellanåt. Idag har det inte varit många knop då huvudet inte alls har varit på topp och när Wilhelm sov efter lunch passade jag på att bara ligga i soffan och titta på serier och slumra till. Förhoppningsvis så hinner förkylningarna ge med sig till helgen då vi ska spela padel med min familj, vi barn gav det i födelsedagspresent till min pappa att vi skulle göra en aktivitet tillsammans. Så nu håller vi tummarna att vi är friska tills dess.

Vi håller på att testa oss fram bland alla saker som vi fick i smakboxen som jag gav Joakim i födelsedagspresent. Riktigt kul att testa nya saker. Idag har blev vegetariska hamburgare till kvällsmat, och de var väldigt goda. Vi har även testat fil, yoghurt, chips, kex, ostar, pasta, pizzabotten på grönsaker och bärshot. Än så länge är vi nöjda med utbudet!

En sak som värmer och lyser upp bland allt snor och hostningar här hemma är alla fina kommentarer som kommer om min novell Mörka rummet som släpptes igår! Under dagen har flera personer skickat meddelanden till mig om att de har lyssnat och vad de tyckte, och jag blir så rörd och överlycklig över att få alla dessa meddelanden. Novellen finns som e-bok och ljudbok på alla ljudbokstjänster och går även att ladda ner i Everlasting Publishers webbshop. Den kommer även att tryckas upp i pocket framöver.
Och jag har även fått mejl angående min kommande roman “Ett illegitimt barn”, de gör de sista förberedelserna inför att den åker på tryck vilket förmodligen blir i slutet av veckan! Jisses, det närmar sig verkligen nu! Och det blir en favorit i repris från gårdagen med bubbel när den är tryck. Kommer även avslöja hur omslaget kommer se ut under veckan, så den som är intresserad får hålla utkik.
Det är mycket som händer på samma gång nu, otroligt roligt och lite överväldigande.
Har dessutom ett förlag som är intresserade att läsa manuset som jag skriver på just nu, och det motiverar lite extra att sätta sig och få ner några ord varje dag för att få det klart. Speciellt när det är mitt drömförlag!!
Ja, nu har jag babblat tillräckligt om mitt skrivande, men det spritter verkligen i mig och i fingrarna när jag får prata och skriva om det just nu. Och jag är himla stolt över mig själv att jag faktiskt vågade satsa på drömmen! Japp, nu blev jag lite sentimental i det här inlägget också. Men det är mycket känslor i omlopp i nuläget.

Hoppas ni får en fin tisdagskväll!

Gårdagens bubbel med kex från smakboxen

4 thoughts on “Förkylningen håller i sig och babbel om mitt skrivande

Add yours

  1. Det är väl inte konstigt att du skriver om böckerna. Det är ju stort. Är så glad för din skull, och tacksam för att få följa med på den här resan.

  2. Ja äntligen händer det! Som jag har väntat på att ett illigetimt barn ska gå i tryck. Längtar verkligen tills jag får läsa boken😊 Du ska vara stolt över dig själv ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: