“Vad är det värsta som kan hända?” av C N Persson

Fakta

Författare: C N Persson
Förlag: Seraf förlag
Utgiven: 2022
Uppläsare: Kristina Dowling
Genre: Romance
ISBN: 9789189522138

Handling

Elin har försökt lämna förhållandet med Marcus bakom sig, men när han förflyttas till hennes mottagning flammar känslorna upp igen. Han verkar ha förändrats, men vågar hon verkligen tro på det?

Samtidigt kliver Sebastian in i hennes liv. En tjugoettårig Youtube-kändis som är raka motsatsen till de män hon brukar bli intresserad av. Ung, söt och älskar att festa. Dessutom är han hennes bästa väns, och rumskamrats, lillebror. Däremot är han en perfekt kandidat för ett fejkat förhållande som kan göra Marcus svartsjuk.

Omdöme

Sidorna flög förbi i den här boken, den har ett bra flyt och modernt språk som passar med handlingen. Boken är skriven i jag-form där man bara får följa Elins perspektiv, och jag fattar tycke för henne direkt. Karaktärerna i boken är underbara och alla har sin beskärda del av svärta och problem vilket gör dem nyanserade. Jag är lite av ett fan när det kommer till fejkade förhållanden både i böcker och i film så den här passade mig perfekt. Känslorna mellan Elin och Sebastian byggs upp på ett snyggt sätt. Den är mysig, humoristisk samtidigt som de belyser ett tungt ämne som missbruk.

Mitt betyg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: