Vabb och novellrelease

Här hemma har det varit sjukstuga de senaste dagarna. Jag fick vabba för Melissa i torsdags och fredags. Det har varit lugna dagar, och vi har pärlat och ritat mycket. Hon var så söt dag då hon tyckte att vi skulle sitta och skriva en stund ihop. Det blev inte så mycket skrivet för min del dock då jag tydligen även fick uppdraget att välja vilken färg på pennan hon skulle ha hela tiden. Men mysigt hade vi! Helgen har också gått i ett lugnt tempo då båda barnen, och jag själv, varit krassliga. Men igår bakade jag och Melissa en äppelpaj och Wilhelm hängde med Joakim ute i garaget. Imorgon blir det att vabba för Wilhelm då har fortfarande är hängig.

Det har blivit en del skrivande när barnen har vilat, och i fredags passerade manuset 80 000 ord vilket är en rejäl milstolpe! Nu börjar slutet kännas nära.

Release Mörka rummet

Imorgon släpps min novell “Mörka rummet” som e-bok och ljudbok! Helt sjukt! Vet att några utav er som har sagt att ni tänker lyssna, vilket är så roligt! Samtidigt lite skrämmande och jag vet inte om jag kommer våga kika in på sociala medier eller ljudbokstjänsterna för att se folks reaktioner. Men det kommer helt klart firas med alkolfritt bubbel som ligger på kylning!

4 thoughts on “Vabb och novellrelease

Add yours

  1. Men oj så kul att släppa novell! Stort grattis! Den ska jag absolut ta och kika in 🤗 Vilka ljudbokstjänster kommer den finnas på?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: