Cover reveal “Ett illegitimt barn”

Nu börjar det allt närma sig för min debutroman och äntligen kan jag visa upp omslaget!

Min bror Daniel hade målat en bild som jag först tänkt att använda, men tyvärr funderade det inte. Däremot blev den ett bra underlag för att skapa omslaget, och kommer att hängas upp på väggen här hemma.
Det har blivit några vändor fram och tillbaka med omslaget för att få det att kännas helt rätt men jag är så nöjd med vad Matti Bergh har skapat! Tycker verkligen att den fångar in stämningen i min dystopi, men jag är ju lite partisk också.

Boken kommer snart att skickas på tryck, och releasedatum kommer inom kort. Men om du är intresserad av ett signerat ex så kan du förhandsboka av mig redan nu.

3 thoughts on “Cover reveal “Ett illegitimt barn”

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: