Padel och familjehäng ×2

Den här helgen har det varit fullt upp och vi kickade igång den i fredags med att åka ner till mina föräldrar efter jobb och förskola. Där blev det härligt häng och prat in på kvällen. På lördagen var det padel som gällde. När pappa fyllde år gav alla barn och respektive honom en aktivitet och restaurangbesök i födelsedagspresent. Jag har aldrig spelat padel innan, men det var riktigt kul. Svårt till en början med reglerna och att jag hade en tendens att träffa bollen lite för hårt men mot slutet blev det desto bättre. Barnen var också med och de skötte sig galant. Eftersom vi hade en bana så turades vi om att köra och underhålla barnen. Efter två timmar spel var det dags för mat på Sjön. Restaurangen ligger väldigt fint precis vid Vättern och det smakade bra med mat efter vi hållit igång.

Efter lunchen åkte vi vidare hem till Daniel och Julia för efterrätt. Kusinerna lekte på och det blev härligt häng. Dock satt sviterna efter förkylningen fortfarande i och jag var helt slut fram emot kvällen. Det var riktigt skönt att komma hem sen kan jag säga.

Idag har det varit en riktigt mysig dag. Efter frukost åkte Joakim och Melissa och handlade medan jag och Wilhelm fixade i ordning här hemma. Barnen gav även Joakim hans farsdagspresent. Vid strax innan elva dök Joakims föräldrar och bror upp för farsdagsfirande. Vi bjöd på mat och de hade med sig fikabröd och tårta. Barnen har lekt och myst med sina farmor och farfar. En dag med härligt sällskap och roliga samtal med andra ord.

Har ni haft en bra helg?

4 thoughts on “Padel och familjehäng ×2

Add yours

  1. Vilken härlig helg med mycket familjetid. Förstår att att du var trött på kvällen sen men att du somnade med ett leende på läpparna 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: