Dagarna löper på och jullängtan

Dagarna löper på i ett här hemma och visst finns det saker att skriva om här på bloggen men på ett sätt känns det som att det skulle bli ganska tjatigt.

Just nu är det extremt lugnt på jobbet då vi inte får någon leverans av generator med radioaktivitet eftersom det är problem med en reaktor. Men efter jobbet är det desto mer aktivitet när jag hämtat hem barnen från förskolan. Vi brukar ha en lekstund med kurragömma eller pyssel innan Joakim kommer hem.

Jag har börjat längta ordentligt efter jul nu. Har tänkt att barnen snart ska få göra lite julpyssel, håller på att samla lite toalettrullar som ska få bli små tomtar. Och häromdagen blev jag sugen på att baka lussebullar men det får nog vänta någon dag till. Jag har iallafall sagt till mig själv att jag väntar med julböckerna tills första december. Har beställt julbox från Seraf som innehåller tre julböcker som jag ser fram emot att läsa, och jag kommer ju ha antologin som jag medverkar i att läsa som en julkalender fram till jul, så nog kommer det finnas att läsa. Jag hade tänkt vänta till helgen men att plocka upp adventsljusstakarna men det kan finnas en risk att de får komma upp redan imorgon.

Har ni också börjat längta till jul?

4 thoughts on “Dagarna löper på och jullängtan

Add yours

  1. Ja helt klart, På fredag vigs julen in här på riktigt. Rosettändningen på posthotellet är en tradition som vi försöker att gå på så ofta vi bara kan. På lördag ska det julpyntas här hemma, och årets första julmarknad på söndag om jag kan hålla mig så länge. Är riktigt sugen på en tur på liseberg på lördagen också. Vi har ju inträdeskort så det kommer inte kosta så mycket.

  2. Jag har också lite julkänslor! Kollade faktiskt på ett par julfilmer förra veckan när jag låg hemma förkyld.:-) Riktigt cheesy och dåliga men det passade min förkylda hjärna perfekt, haha! Tror att jag ska plocka fram jullådorna i helgen för att kolla vad jag har som kan passa i vårt nya hus när det gäller stjärnor osv. Inser att jag skulle behöva stjärnor som är batteridrivna… Men jag kommer inte att sätta upp något riktigt ännu 🙂

  3. Skönt ändå att det är lugnt på jobbet. Sånt kan ju pågo i olika perioder på vad man jobbar inom. Jag längtar oxå till jul :k) och ett nytt år .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: