Missöde med bilen och julstämning

Idag var det tandläkarbesök för Wilhelm och det gick galant. Till skillnad mot Melissa så lät han tandläkaren titta i munnen, och allt såg fint ut. Och det var tur att Joakim var inne i stan med Wilhelm för när jag skulle åka från jobbet så startade inte bilen! Den har varit segstartad nu när det blivit kallt och nu ville inte batteriet längre, så det var tur i oturen att de fanns i närheten och kunde köpa ett nytt batteri. Jag och Joakim switchade bil och så åkte jag hem och hämtade Melissa medan han bytte batteri på parkeringen.

Julstämningen börjar komma

Efter missödet med bilen blev det full fart här hemma med att sätta upp adventsljusstakarna och ljusslingor. Joakim och Melissa hjälptes åt utomhus och jag och Wilhelm körde på här inne. Nu är det riktigt ljust och mysigt här inne. På promenaden svängde vi även förbi och hämtade mitt bokpaket som innehöll tre julböcker. Så ju är decembers läsning räddad! Ser så mycket fram emot att läsa dessa, speciellt eftersom jag har träffat och följer två av författarna på Instagram.

Brukar ni läsa julböcker? 📚

8 thoughts on “Missöde med bilen och julstämning

Add yours

  1. Jag brukar lyssna på julböcker 🙂 Lyssnade faktiskt klart på en igår som var lite småmysig men förmodligen inget jag kommer ihåg om ett år 😀

  2. Bilar ska bara starta. Skönt då barnen inte är rädda för tandläkaren. Jag tyckte dom var väldigt läskiga då jag var barn och det sitter nog i en del fortfarande. Samtidigt så ser jag att bemötandet har ändrats en hel del. Min ena barnbarn ser fram emot att gå både till tandläkare och vanliga läkare då dom är så snälla. Rätt skön inställning. Julen åker fram i helgen här.

  3. Jobbigt när bilen strular, tur ni så lätt kunde fixa det! Jag börjar bli sugen på att få fram lite jul men tröttnar så fort så vet inte om jag ska vänta 🤣

  4. Åh men det är ju så mysigt att pynta inför jul! Älskar fina mysiga ljusslingor, lyktor och stjärnor. Väldigt fin ljusstake i ert fönster 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: