Ett illegitimt barn släpps den 30:e november

Idag har det gått i ett på jobbet och mycket administrativa saker har blivit gjorda. Men jag har även fått roliga mejl. Det ena är mina exemplar av novellantologin jag medverkar i är på väg till mig och den andra var ett datum för leverans och release för min bok!

Release 30:e november

Om allt går som det ska med tryckeriet och transporten så kommer min debutroman “Ett illegitimt barn” släppas den 30:e november.

Det är otroligt spännande och samtidigt väldigt nervöst över hur den kommer tas emot. Jag håller på att försöka landa i att det faktiskt kommer att hända och att jag snart kommer ha min bokbebis i handen. Och plötsligt blev genast mycket att göra och ta ställning till nu när det är TVÅ veckor kvar tills den släpps! Författarporträtt ska skrivas, boken ska marknadsföras och jag ska bestämma mig för hur jag vill göra med releasefest. Någon som har varit på eller haft en releasefest tidigare som vill ge mig lite tips?

Det är redan nu möjligt att förbeställa boken på Vistos hemsida eller direkt av mig för 179kr+frakt och då kan man få den signerad. Vid förbeställning skickas boken på releasedatumet.

Jisses, nu börjar det verkligen närma sig!

4 thoughts on “Ett illegitimt barn släpps den 30:e november

Add yours

  1. Men wow vad spännande! Och så häftigt!! En egen bok liksom! Grattis till dig att det är så nära nu! Har bara varit på en bokrelease digitalt (under pandemin) så jag känner inte att jag kan ge dig några råd 🙂

  2. men va spännande, och kul du nu vet releasen och allt. Du får verkligen försöka njuta av allt detta , liksom en egen bok hur ofta händer det liksom grattis <3 va inte nervös va stolt asså du har ju redan gjort det <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: