Cloetta, snö och familjemys

I veckan pratade vi om att åka till Cloettabutiken i Ljungsbro under helgen och idag åkte vi. Vi handlade inte så mycket till oss själva men vi hade fått lite beställningar på andra håll, och Melissa tyckte det var riktigt kul att få gå med en egen korg och hjälpa till. Hon plockade även på sig lite extra, och hon fick faktiskt med sig två tablettaskar. När vi ändå var iväg passade vi på att stanna förbi och veckohandla.

När vi kom hem kom även snön. Det har snöat lite till och från under dagen och nu har ett fint vitt lager lager lagt sig. Imorgon blir det nog att vara ute och leka i snön och kanske kan drt bli vinterns första snögubbe. På eftermiddagen dök även mina föräldrar upp. De ska på ett spa som ligger i närheten av oss imorgon och passade på att komma redan i eftermiddag och sova hos oss. Så vi har haft en härlig och rolig eftermiddag. Barnen har lekt och myst med mormor och morfar.

Jag har även skrivit på ett debutantporträtt som jag ska skicka in och nu när jag har bollar det lite så börjar jag närma mig en färdig text att skicka in. Det känns verkligen att det börjar närma sig nu. Och det är så kul att det redan nu har kommit in lite förhandsbeställningar till mig.

Har ni också fått snö under dagen? ❄

6 thoughts on “Cloetta, snö och familjemys

Add yours

  1. Har förstått att det kommit snö både norr & söder om oss, men inte här.
    Mysigt att få lite tid med föräldrarna. Imorgon ska jag ut & käka med mina föräldrar.

  2. Va snäll hon är som hjälper till o har sin egen korg. Viktigt att barn får själva lära sej o se saker 🙂 snön är myssig trots det är kallt ❄️

  3. När jag slutade gymnasiet var vi några tjejer från klassen som började jobba på Nordchoklad. Det var en kul resa då jag var den av dem som fick jobba på avdelning som köra både choklad och kolamaskiner. Så när jag var på studiebesök med ett jobb på Marabou en gång var det minnen som väcktes.

    Visst är det underbart med snö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: