Nere i Jönköping och boken börjar hitta hem

Nu har vi landat in hos mina föräldrar för natten. Imorgon ska jag träffa Fanny, en skrivvän, och vi ska givetvis sitta och skriva tillsammans. Första gången vi träffades fysiskt var vid bokmässan och det ska bli riktigt kul att träffas igen. Vi bestämde att vi skulle träffas ganska mittemellan oss vilket lämpligt nog är Jönköping. Och då passar Joakim och barnen på att hälsa på hans föräldrar också. Melissa lämnade vi av där redan ikväll så hon skulle få sova hos farmor och farfar medan vi andra åkte vidare till mina föräldrar, Joakims föräldrar håller på att renovera så det blir lite väl trångt om vi alla skulle sova där.

Nu har min bok börjat hitta hem till de som beställt den och jag blir så lycklig när jag ser andras bilder på min bok. Jag fick bland annat den här bilden av min bror Daniel idag!

Min debutroman “Ett illegitimt barn” har hittat hem till min bror

Medan mina föräldrar lade Wilhelm gick jag och Joakim på kvällspromenad med Bartolo. Det är otroligt uppskattat att få tid tillsammans på tu man hand utan barnen, och kunna prata ostört om ditt och datt. Nu satt oss i soffan med mina föräldrar med varm choklad och massa gott, redo för en kväll med massor av tjöt och trevligheter.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

8 thoughts on “Nere i Jönköping och boken börjar hitta hem

Add yours

  1. Perfekt att mitten var just Jönköping då! 🙂 jo det är lite svårt att hitta den där tiden ensam med sin partner så man kan prata om vad som. Händer typ aldrig här! 🤣

  2. Vad kul att ni äntligen ska få träffas igen och smart val att ta en stad emellan er 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: