Milstolpe, julgran och smakbox

Som vanligt gått helgerna alldeles för fort! I fredags åkte vi ned och sov hos mina föräldrar, förutom Melissa som sov hos sin farmor och farfar. Det blev en tidig morgon på lördagen och eftersom tåget var inställt fick Joakim och Wilhelm skjutsa mig in till Jönköping innan de åkte vidare till hans föräldrar. Jag mötte upp Fanny vid resecentrum och sedan gick vi och hittade ett mysigt fik att sätta oss på. Vi köpte frukost och satt och pratade innan det blev dags för första skrivpasset. Det blev en dag med mycket skrivande, tjöt och även några promenader i det kalla vädret för att byta miljö. Men vad sådana här skrivträffar laddar upp batterierna igen! Och idag passerade mitt manus 100 000 ord, en riktig milstople, och förhoppningsvis är det bara 10 000 ord kvar att skriva.

Julen är uppe!

Idag har vi julpyntat här hemma och julgranen har kommit upp. Barnen fick givetvis hjälpa till att klä granen sedan fick staketet hamna runt så att julgranskulorna får sitta kvar också.

När vi ändå var i fixarandan passade Joakim på att måla om några dörrlister och jag körde ett resningstag. Alltid så skönt när man får sådana saker gjorda.

Idag fick vi en ny smakboxleverans. Mycket som vi känner att vi kommer använda upp och några spännande saker att testa! Ikväll blir det nog några pepparkakor mer äppelpajssmak till glöggen.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

3 thoughts on “Milstolpe, julgran och smakbox

Add yours

  1. Skönt att komma ner och hälsa på föräldrarna och ja kan tro att det snabbt blir mycket förseningar och strul nu när det är mer tågresande. Vi ska åka till mina föräldrar ef nyår och då med tåg. Samt så fint att få upp granen det fick vi med för någon dag sedan =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: