En trött start på veckan

Nu är det fullt upp på jobbet igen och dagen har gått i ett. Men ändå skönt att vara igång för det har varit lite segt de senaste veckorna när vi inte har kunnat ha så mycket patienter.

Idag har energin varit lite låg och det kanske har lite att göra med att det var en stökig natt där jag lägga mig en stund i Melissas säng för att hon skulle somna om. Jag tassade inte tillbaka till vårt rum förrän vid halv två, så ögonnen har gått lite i kors idag. På måndagar samåker jag och Joakim och det är faktiskt väldigt skönt att kunna göra det ett par dagar under veckan. Barnen hämtades och det blev den sedvanliga promenaden ute i kylan, efteråt blev det full fart i köket. Det gjordes våfflor och jag bakade även fröknäckebröd inför helgen.

Nu blir det en lugn stund i soffan och jag hoppas på en natt med lite mer sömn.

4 thoughts on “En trött start på veckan

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: