Ingen julstress här inte och topp tre

Igår efter lunch ringde förskolan och jag fick hämta hem Wilhelm som fått feber. Vi tog en promenad med vagnen, det är så otroligt vackert ute just nu när rimfrosten ligger på träden. Det är riktigt kallt och nu har den tjockaste jackan åkt fram och jag kan garantera att jag inte fryser. Wilhelm var väldigt tydlig med vad han ville göra när vi kom hem igen. Han sa bara “sova” och sedan gick han bort till sin säng så det var bara att lägga honom. Och idag mår han redan mycket bättre men han blir hemma imorgon också för att vara på den säkra sidan. Så idag blir det en hel del fix här hemma. Det ska bakas och städas inför releasefesten i helgen och ordnas med julklappar. Tänk att det bara är julafton om 15 dagar! Känner att jag inte riktigt har hunnit med allt vad julfix och julklappar heter. Men vet ni vad, det blir ju faktiskt jul ändå så jag tänker inte stressa upp mig i för det.

Topp tre förra månaden

Så himla roligt att se att min novell hamnade på en andra plats på topp tre på förlagets försäljning förra månaden. Mörka rummet släpptes sjunde november och jag är så tacksam för alla som har lyssnat och läst, och ett stort tack till alla som även lägger ner tiden att skriva en recension. Novellen finns på alla ljudbokstjänster och även på Everlastings webbshop. Nu inväntar jag leverans från tryckeriet för att få hem den som pocket.

Nu är det dags att sätta gång med dagens långa att göra lista! ✅

4 thoughts on “Ingen julstress här inte och topp tre

Add yours

  1. Går så mycket just nu och många som är hemma. Har ingen julkänsla alls, men ska försöka få upp granen i helgen och ta det sista trots att jag jobbar.

  2. Åh så kul att det går så bra med din novell! Ja tänk att det är så kort tid kvar till julafton. Men oavsett vad man hinner eller inte så blir det ju som du säger jul ändå😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: