Vabb, banankaka och novellerna är på gång

Idag var det vabb för Wilhelm som gällde. Det har blivit en del promenader och vi passade även på att göra ett besök i lekparken. Wilhelm är piggare men näsan rinner hela tiden och hostan är framme titt som tätt så imorgon får Joakim vara hemma.

Mellan lässtunderna har jag och Wilhelm samarbetat med att byta sängkläder, damsuga (han tycker det är jättekul att gå runt med vår sladdlösa damsugare och inte mig emot då han städar) och vi snodde även ihop en banankaka på några bananer som började se lite tråkiga ut. Vi tog även i lite kanel för att den lite juligare och det blev en riktig hit!

Jag har även fått läsa artikeln som jag intervjuades för förra veckan och nu återstår bara att skicka in ett foto, vilket det blir att ordna med imorgon.

Nu finns min bok ”Ett illegitimt barn” även som e-bok, och det håller på att ordnas för att den ska komma ut som ljudbok. Jag har dessutom fått reda på att pocketversionen av min novell ”Mörka rummet” är på gång från tryckeriet och förhoppningsvis hinner jag få hem dem innan jul. Om någon är intresserad av ett tryckt exemplar av ”Ett illegitimt barn” eller ”Mörka rummet” är det bara att höra av sig!

Ikväll blir det att ta det lugnt, förbereda lite bokrecensioner som har släpat lite och fortsätta på halsduken som Melissa efterfrågat.

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Vabb, banankaka och novellerna är på gång

  1. Så mycket det händer i ditt liv just nu. Så roligt. Mycket sjuka barn just nu, Känns som om det bara går runt och ingen blir helt frisk.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: