Tillbaka i vardagen och tips i tidningen

Vardagen har varit igång i två dagar nu och det känns som vi har börjat hitta tillbaka in i rutinerna, fast med en ny energi. Tänk att man ofta får en ny energi efter nyår när man har alla mål och planer i huvudet. Det är nästan till och med lätt att komma ur sängen på morgonen, vi får se om det håller i sig resten av veckan också.

Det har gått bra att vara tillbaka på jobbet och det har varit lite mjukstart för både mig och Jocke. Barnen är glada över att vara tillbaka på förskolan och allt har gått bra. Förutom en incident igår där en annan tjej bitit Melissa i axeln men det blev inte så djupt som tur var. Jag var lite orolig att Melissa skulle vara väldigt ledsen över att detta hänt men hon pratade bara om det när hennes pedagog berättade om det sen hörde vi inte något mer av det från henne.

Idag sa en kollega att hon sett min bok i Vårdfokus, en tidning för medlemmar i vårdförbundet, och givetvis var jag tvungen att titta direkt i tidningen när jag kom hem. Och där var den! Känns helt otroligt att se min egen bok i en tidning! Jag fick även ett väldigt roligt mejl idag, men det håller jag på ett litet tag till.

Dagens träning och skrivpass är avklarade och jag njuter nu av en stor kopp te i soffan.

Hur har er start på veckan och det nya året varit?

5 thoughts on “Tillbaka i vardagen och tips i tidningen

Add yours

  1. Skönt med mjukstart och bra att komma tillbaka så på jobbet oxå, i mitt fall är det ju alltid full fart när man jobbar på förskola. Waoow vilkenhäftig känsla att se sin egen bok i en tidning där det skriva om den, var stolt

  2. Å minns den där tiden på förskolan när det förekom bett mellan barnen.
    Måste vara otroligt häftigt att se din egen bok i en tidning – häftigt!

  3. Måste vara en häftig känsla att se sin bok på det sättet. Skönt att det gick bra att komma tillbaka till jobbet efter ledigheten. Det kan ju vara lite tufft ibland.

  4. Det måste vara så häftigt att se sin egen bok i en tidning. Skönt med en mjukstart hoppas det håller i sig hela veckan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: