Matsedel vecka 1 – årets första matsedel

Efter en vecka med ledighet är det dags att återgå till vardag och rutiner, och därmed kommer även årets första matsedel.

Måndag – Kycklingbiffar med potatismos och brunsås

Tisdag – Ugnspannkaka

Onsdag – Pestobakad kyckling

Torsdag- Panerad fisk och potatis

Fredag – Lasagne

Lördag – lunch svamprisotto, middag köttfärspaj

Söndag – lunch makaroner och köttbullar, middag kesoplätt med frukt och bär.

Vad ska ni äta under veckan?

8 thoughts on “Matsedel vecka 1 – årets första matsedel

Add yours

  1. låter som en bra matsedel, här blir det köttfärssås och pasta idag och sedan planera resten av veckan..jag brukar göra ny matsedel på måndagskvällar.. Vardag här idag också..

  2. Mums vad mycket gott! Tillbringar årets första vecka i fjällen så menyn är i princip satt här också. Idag blir det iaf fläskfilégryta 🙂

  3. Ohh så härligt att plita i hop en matmeny för en vecka. Samt vi kör ju med Hello Fresh och då får man ju också en veckomeny på det sättet, samt man vet att det är god mat också, nom nom. Din meny ser jättegod ut!

  4. Jag är gräsänka i ett par dagar så kommer väl inte laga något avancerat. Vi får se vad det blir. Din matsedel såg god ut i alla fall.

  5. Jag köpte oss en crockpot express i julas som både kör slowcooker och tryckkokare. Nu testar vi lite olika recept och idag blev det spaghetti och köttfärssås. Imorgon testar vi nog att göra Biff Stroganoff. Det tar bort en del tid i köket vilket känns skönt.
    Kram Kajsa

  6. Så himla bra att ni gör matsedel, och så mycket gott ni ska äta😄 Själv har jag tänkt så många gånger att det skulle vara bra att planera sådär för en vecka i taget, men det blir aldrig av. Så har inte bestämt mig än för vad det blir för mat i veckan, utan tar det dag för dag.

  7. Ja skönt o komma i ordning med allt igen även om det varit kul med jul o nyår för en del 🙂

  8. Så mycket gott det finns på den här listan, Skulle lätt kunna tänka bjuda över mig själv den dagen då ni ska ha Lasagne, skulle även kunna tänka mig att bjuda över mig själv på torsdag då det blir panerad fisk 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: