Julen och mellandagarna

Det har varit tomt här ett tag, vi har varit lediga under jul och mellandagarna och jag har haft lite paus från sociala medier och njutit för fullt av ledigheten.

Julen 2022

Vi har haft en lugn jul i år med två firanden. På julafton var vi hemma hos Joakims föräldrar och hade en lugn och mysig julafton med god mat och tomtebesök. På juldagen kom min familj hem till oss för julfirande, det blev inte lika lugnt med tanke på att det var tre barn som sprang runt och lekte – så himla roligt att se hur bra kusinerna leker ihop. Även då fick vi tomtebesök men den lämnade bara säcken utanför dörren innan han gick upp i skogen igen.

I mellandagarna har vi njutit av god mat, tränat, promenerat och umgåtts. Barnen har lekt med sina nya leksaker och Melissa och Joakim har byggt på 3D-skrivaren ute i garaget. Vi har även haft grannar över på fika och lekstund.

Boksignering

I onsdags var jag på Akademibokhandeln på Storgatan i Linköping för min första författarsignering. Nervöst och ovant men väldigt lärorikt! Fem böcker blev sålda och det var flera som kom fram och pratade med mig så jag är nöjd!

Flygvapenmuseum

I torsdags tog vi en utflykt till flygvapenmuseumet i Linköping. En rolig och mysig utflykt som uppskattades av både stora och små. Barnen tyckte det var kul att titta på flygplanen och sedan få leka i flyglabbet. Vi passade även på att äta lunch på deras restaurang, så det blev en ordentlig förmiddagsutflykt.

En årsresumé kommer att komma framöver men det har varit ett väldigt händelserikt år så det finns en helt del att gå igenom! Nu ska vi njuta av ett mysigt nyårsfirande hemma hos min bror Daniel med familj.

Gott nytt år allihop!

7 thoughts on “Julen och mellandagarna

Add yours

  1. Ni verkar ha haft det mysigt och du har ändå hunnit med en hel del. Jag har bara jobbat känns det som, men nästa år så ska jag vara lite ledig och satsa på mig själv.

  2. Så mysigt ni har haft det under hela julen! Ibland behöver man ta en paus från sociala medier och bara vara närvarande med livet och människorna man har omkring sig. Boksignering lät riktigt kul, och roligt att du fick sälja också!
    Gott Nytt År!

  3. Skönt att ta paus och ta et lite soft, har varit så för mig med och det är skönt att kunna det också. vad roligt att gå på flygplansmusem och härligt att ni hade en bra jul, lugnt och skönt

  4. Här blev det också lite paus iaf från bloggen. Det behövdes, att bara få vila upp sig i mellandagarna. Säg till om du kommer till västmanland Västerås eller någon annan stad för signering. Så kommer jag och säger hej! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: