Dagen före julafton och artikeln har kommit

Igår var sista arbetsdagen för det här året, vilket känns väldigt konstigt men samtidigt otroligt skönt. Idag jobbade Joakim hemifrån och jag och barnen packade och plockade här hemma, de allra sista julklapparna blev inslagna och jag signerade ett gäng böcker och noveller som skulle följa med ner och lämnas av hos mina föräldrar. Jag har faktiskt ingen julstress i år och det är så skönt!

Det händer fortfarande så mycket på bokfronten just nu att jag knappt hinner med. Igår var jag med på Bakom Kontot på instagram och nu är det bestämt vem som sla läsa in Ett Illegitimt Barn som ljudbok. Det blir Kristina Dowling, samma inläsare som jag hade till min novell Mörka Rummet. Och jag är så nöjd! Hon är duktig, enkel att arbeta med och det känns som att hennes röst passar boken. Häromdagen kom även artikeln hos vårdfokus ut. Den finns att läsa här.

Nu har vi installerat oss hos Joakims föräldrar inför morgondagens firande. Barnen har lagt sig och Melissa är minst sagt spänd inför tomten och hon har tjatat hela dagen om att det är julafton imorgon, så hon är minst sagt taggad. Nu ska jag och Joakim ta en kvällspromenad, det kan behövas inför morgondagen. Imorgon blir det ett lugnt och lättsamt firande med god mat, tomtebesökoch hörligt familjehäng.

Jag önskar er en god jul oavsett hur ni än firar!

detkaosvikallarvardag

3 kommentarer på ”Dagen före julafton och artikeln har kommit

  1. Kul med spända små barn. Vi är bara vuxna numera. Men jag kommer ihåg hur barnen smög ner på julaftons morgon för att titta i julstrumporna.

  2. Ja nu är det verkligen nära julafton och som alla barn längtar skulle jag tro. Men det ska bli jättemysigt. Ohh vad roligt med artikeln, vad du får framhävas, så roligt, du är så duktig =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: