Vabben fortsätter och novelleverans

Idag var det fortsatt vabb för Wilhelm och på förmiddagen blev även Melissa hemskickad från förskolan med hosta. Hon har inte hostat jättemycket här hemma men det brukar bli mer mot natten men än så länge är det inte så farligt. Vi har tagit det väldigt lugnt idag och det har blivit många böcker lästa. Det har byggts torn, ritats och städats – ja, Wilhelm älskar att köra med damsugaren här hemma.

båda barnen kommer få vara hemma imorgon också och Joakim vabbar. På fredag är jag och barnen ledig så idag var sista dagen det här året som någon av dem var på förskolan. Det känns väldigt konstigt att det här året snart är slut! Fast jag är riktigt taggad på nästa år och det är flera roliga planer som redan börjat ta form!

Min novell är här!

Idag kom även den efterlängtade leveransen av min novell Mörka rummet från tryckeriet. Underbart att äntligen få hålla den i handen. Novellen har varit ute som e-bok och ljudbok sedan den 7:e november men det är ändå en speciell känsla att få hålla i den fysiskt. Ikväll blev det även att signera exemplaren som ska vidare till förlaget. Jag kommer även ha ett gäng här hemma till försäljning om någon är intresserad.

Imorgon är det tillbaka till jobbet igen för den sista arbetsdagen det här året! Det känns helt otroligt. Hur ser det ut för er, jobbar ni eller är ni lediga i mellandagarna?

5 thoughts on “Vabben fortsätter och novelleverans

Add yours

  1. Perfekt när barnen gillar att städa 🙂
    Här gick barnen på jullov idag och sedan ska vi vara lediga i mellandagarna, sååå skönt! Hoppas alla krassliga kryar på sig!

  2. Det måste vara en speciell känsla att få hålla i en fysisk bok på det sättet. Det där med sjuka barn nu. Det är ett väldigt pusslande. Min yngsta dotter pluggar nu, men jobbade extra igår. Först fick jag ta barnbarnet, sen min man trots att han jobbade, men kunde jobba hemifrån. Hon var så duktig som klarade detta i ett par timmar.

  3. Så fint omslag det är på din novell! Jag kan förstå att det är en speciell känsla att hålla pappersboken i handen. Själv tycker jag bäst om pappersböcker.
    Hoppas att barnen kryar på sig snart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: